2017 m. gruodžio 10 d., sekmadienis

Kardashian Beauty Take 2 sausas kondicionierius


Gero vakaro, mano brangieji, šiandien likau namuose viena, todėl vėl prie kompiuterio ir prie blogo rašymo. Labai seniai planavau papasakoti apie Kardashian Beauty Take 2 sausą kondicionierį, kuris, manau, ilgam įsitvirtino mano vonioje, nes tokios priemonės labai retas atvejis.




Kardashian Beauty Take 2 sausas kondicionierius, su juodųjų kmynų aliejumi, akimirksniu atgaivina pavargusius ir išsausėjusius plaukus. Priemonė drėkina ir maitina plaukus, jie tampa spindintys ir minkšti.
Naudojimas: Gerai supurtykite. Purškite 20cm atstumu ant plaukų ir galvos odos. 

Kaina: 14,49 EUR

Kur pirkti: www.topbeauty.lt aš pirkau su bonus way programa, mano linkas čia, pasinaudokite, nes gražinsite dalį savo sumokėtų pinigų ne tik www.topbeauty.lt, bet ir daugelyje kitų internetinių parduotuvių.

https://www.bonusway.lt/lithuanianbeautyblog




Mano nuomonė:

Aš esu girdėjus ir apie sausą šampūną (nuoširdžiai, naudoju labai dažnai), ir apie purškiamą plaukų blizgį ir apie plaukų aliejus, tačiau purškiamas kondicionerius naujiena net man. Tai kažkas tarp blizgio ir purškiamo aliejaus, kuris akimirksniu suteikia plaukams švelnumo, spindesio ir minkštumo. Taip jau atsitinka blondinėms, kad jų galiukai dažniausiai išsausėję ir linkę pūstis. Aš dažniausiai perplaunu plaukus vien dėl to, kad mano galiukai atrodo ne taip kaip norėtųsi, būkime realistais "žiūri į skirtingas puses", tiesinti neeina, o susitvarkyti su aliejaus pagalba irgi neišeina. Būtent tokiems atvejams aš naudoju purškiama kondicionerių, čia svarbiausiai nepadauginti ir purkšti ant plaukų didesniu atstumu (tik žiūrėkite, tas stebuklas lieka ant grindų riebaliniu sluoksniu, rekomenduoju purkšti atsargiai). Jokio kaupiamojo efekto nepastebėta, tai tiesiog SOS priemonė, kai reikia per kelias minutes sutvarkyti plaukus prieš renginį. Aš darau taip: ant plaukų šaknų sausą šampūną, ant plaukų galiukų - purškiamą kondicionerių, iššukuojame ir tobulas rezultatas garantuotas. Iš minusų galiu paminėti ne itin 'draugišką' kainą, tačiau kondicionerius naudojasi labai taupiai, todėl galiu rekomenduoti drąsiai.






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig