2017 m. gruodžio 23 d., šeštadienis

LOLLIPOP by Studios Didier


Gero ryto, mano brangieji, kaip aš ir žadėjau, mano nagai per Kalėdas bus raudonos spalvos. Lollipop  gelinį nagų laką nusipirkau jau gana seniai, bandžiau jau du kartus, ir tik dabar nusprendžiau parodyti rezultatą. Juk Kalėdos, raudonos spalvos nagų lakų metas, kai visiškai nesinori galvoti ir rūpintis nagais. O aš tiksliai žinau, kad nulakavus nagus Studio Didier geliniu nagu laku, rezultatu galėsiu džiaugtis ir per Naujuosius (per tą trumpąją savaitę man neteks galvoti kur perlakuoti nagus, ką daryti ir kaip juos taisyti).







Tai naujos kartos gelinis nagų lakas sukurtas pagal  profesionalų meistų rekomendacijas, kompetenciją ir poreikius. Visos svarbiausios sąvybės kurios itin svarbios manikūro meistrams sutelktos mažame lako flakonėlyje, kuris reiškia– 100% kokybę!

Revoliucinė sudėtinė dalis Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, kuri yra organinis junginys atitinkantis teisės aktų reikalavimus - mokslininkų dar kitaip vadinama „žalia“ technologija ir jos privalumai kuriant šį produktą akivaizdūs: momentinis kietėjimas naudojant mažai energijos, atsparumas įbrėžimams ir cheminėms medžiagoms, mažai lakus!
Dėl visų šių sudėtinių dalių ir jų junginių proporcijų – šis gelinis lakas sukurtas dirbti tiek pradedantiesiems tiek pažengusiems manikiūro meistrams.

Studios Didier pasižymi šiomis sąvybėmis:
  • Greitas ir tolygus nago padengimas. Ypatinga konsistencija lyg tąsi guma „texture gum“, iš karto maskuoja nago nelygumus, idealiai dengia slysdamas nago paviršiumi. Sudėtyje esantis reguliatorius Polyacrylate-15 atsakingas už tekstūros „sluoksnis po sluoksnio“ kontrolę ( LbL).
  • Stipri spalvų  pigmentacija įtakoja lengvą lako padengimą.
  • Super Shine Effect išliekantis visą nešiojimo laiką!
  • Spalvos nenublunka ir nepakeičia savo atspalvio!
  • Lakas ilgai išlieka 14+.
  • Lengvai tirpstantis 





Mano nuomonė:

Aš tikrai nenoriu pasakyti, kad lakuoti nagus geliniu lakų namų sąlygomis yra lengva. Ne, įgūdžių tikrai reikia. Aš puikiai moku prižiūrėti ir idealiai lakuoti nagus namuose paprastu nagų laku, tačiau su geliniu pirmus kelis kartus teko vargti. Kol supranti kokio storumo turi būti gelio sluoksnis, kol įvertini viršutinio sluoksnio skystumą ir gebėjimą pabėgti nuo jau nulakuoto nago, kol atrenki atspalvius, kurie tinka ir patinka tau. Pasakysiu nuoširdžiai, pradžioje turėjau kelis Didier Studio gelinius nagų lakus, man atrodė per mažai ir aš bandžiau nusipirkti kitų gamintojų lakus. Nepatiko, nuoširdžiai nepatiko, vos nesugadinau sau visus nagus. Pigesni nagų lakai lakuojasi paprasčiau, jie nėra tokie tiršti, su jais nereikia formuoti nago formos, tačiau juos nuimti be galo sunku, tenka dildinti, o nuo to labai kenčia mano ganai. Apibendrinant visą istoriją noriu pasakyti, pirkite tik kokybiškas priemones ir nedarykite nesąmonių. 
Kodėl man patinka  Studios Didier geliniai nagų lakai? Labai didelis spalvų pasirinkimas, tiršta konsistencija ir gera pigmentacija (prie lako tekstūros dar reikia priprasti), o pigmentacija leidžia lakuoti tik vieną nagų lako sluoksnį (kaip nuotraukose). Manikiūras išsilaiko apie geras 3 savaites, toliau pakyla kampučiai ir geriau nuimti, nes nėra nieko blogiau, nei netvarkingi nagai.
Iš pirmo žvilgsnio atrodo kad lakavimas namuose užima labai daug laiko, pas mane manikiūras ir pedikiūras užima apie 3 sekmadienio vakaro valandas, kai aš niekur neskubu ir tiesiog žiūriu filmą ir tvarkau savo nagus. Piniginių atžvilgiu noriu pasakyti, kad tikrai sutaupau. Priemonės nėra pigios, tačiau šiuo metu Didier siūlo nuostabius rinkinius (pati pirkau vieną savo papildomoms priemonės papildyti) su didele nuolaida, kodėl gi ne? Priemonės naudojasi taupiai, aš lakuoju savo nagus daugiau nei 6 mėnesius, per tą laiką teko papildyti tik gelinio nagų lako valiklį. 

Laba kviečiu prisijungti prie Studios Didier geliniai lakai ir nagai-workshop online grupės.

https://www.facebook.com/groups/studiosdidier/

Aš jau seniai lakuoju nagus geliniais Studios Didier nagų laikais ir esu labai labai patenkinta rezultatu, tačiau, nesu tas specialistas, kuris galėtų atsakyti į jūsų visus klausimus. Būtent šioje grupėje galėsite gauti patarimų dizainams ir geliniam lakavimui su Studios Didier nagų lakais. Visada bus atsakyta į postus ar rūpimus klausimus susijusius su geliniu lakavimu.









SHARE:

1 komentaras

  1. Esu isbandziusi sitas gelinio lakavimo priemones! Neblogos, namie lengva dirbti su jomis. Pagrinde naudoju "shield" gelini laka, nenuvyle dar irgi ne karto. Ir draugems palakavau, liko patenkintos. :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig