2017 m. gruodžio 2 d., šeštadienis

NYX Professional Makeup LIPPIE COUNTDOWN kalendorius


Įrašus apie Advento kalendorius reikia skelbti bloge kaip įmanoma greičiau, nes praeina laikas ir pramoga tampa nebe aktuali. Mano rankose nuostabus ir be galo išskirtinis  NYX Professional Makeup lūpų dažų ir blizgių kalendorius. Vienu žodžiu, iki Kalėdų galėsite kiekvieną dieną skirtingai dažyti savo lūpas, skamba gerai? Aš manau, nuostabiai......

Tradiciškai, visų dienų aš atidaryti nenoriu, manau to ir nereikia daryti, nes iš kitos  NYX Professional Makeup kalendoriaus pusės yra visi aprašymai ir spalvos, kurių reikia laukti su pavadinimais. Žinote, aš nemėgstu siurprizų, nes jie dažniausiai nepasiteisina. Man nereikia 'ne mano' atspalvio nagų lakų ir nenaudojamų lūpų dažų. Pasakysiu nuoširdžiai,  NYX Professional Makeup visos spalvos yra drąsiai naudjamos, kai kurios gana ryškios, tačiau kaip pabandymui, už 39 EUR, tai nerealus variantas. Aš jau spėjau ištraukti tobulą raudoną matinį lūpų dažą ir fantastiškai gražų nude kreminį blizgį. Taip, smalsumas nugalėjo ir aš spėjau atidaryti rytojaus dieną, tobulas ir visiškai nematytas SimplyVamp tamsiai bordo su violetiniu pagrindu lūpų blizgesys, kuris tobulai atrodo ant lūpų. Aš jau tiksliai žinau, kad mano lūpos pirmadienį bus labai neutralios nude spalvos, ir aš to labai labai laukiu.














Apibendrinant noriu pasakyti, kad jeigu neturite Kalendoriaus, o laukti iki Kalėdų dar liko nemažai dienų, labai rekomenduoju NYX Professional Makeup LIPPIE COUNTDOWN. Nuostabus, be siurprizų ir 'nenaudojamų' atspalvių, gražus, kokybiškas, mini įpakavimus visada patogu pasiimti su savimi į kelionę, o toks kalendorius puiki proga išbandyti kaip įmanoma daugiau skirtingų tekstūrų ir atspalvių. Kalendoriaus ieškome  NYX Professional Makeup parduotuvėse PC Panorama ir PC Akropolis (Vilniuje).

PR sample














SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig