2018 m. sausio 27 d., šeštadienis

Beauty Talk


Labas rytas, mano brangieji, nepatikėsite, tačiau jau kelias dienas negaliu pabaigti Beauty Talk įrašo, jau yra išgertas visas kibiras baltos kavos, peržiūrėti visi blogai, o įrašas stovi vietoje. Ką veikiu? Pati nežinau, tai susitikimai, tai darbas, tai renginiai, laikas bėga žaibišku greičiu. Šiandien atsikėliau ypatingai anksti, reikia pabaigti, labai labai reikia. Geriame šeštadienio kavą kartu ir skaitome geriausius mados ir grožio blogerių įrašus.





Žiūrint pro langą, labai norisi spalvų, ryškių keliančių nuotaiką drabužių. Kodėl pradėjome Beauty Talk rubriką nuo Ingos drabužių derinuko? Puikiai žinau, Inga nėra ryškių spalvų gerbėja, tačiau noriu pasakyti, šis ryškios fuksijos paltas atrodo nuostabiai, bravo, Inga.


Aš bijau leopardo rašto kaip ugnies. Man vis atrodo, kad leopardas niekada negali atrodyti skoningai, o gal aš tiesiog nemoku derinti? Jeigu Jūs, kaip ir aš, abejojote, kviečiu skaityti Darjos įrašą bloge.


Ryškios detalės vėl labai madingos, Sandros apykaklė atrodo nuostabiai, aišku, aš irgi tokios noriu.


Kaip teisingai elgtis per išpardavimus ir nepasiduoti nuolaidų bangai? Labai aktuali tema, ypač, kai sausį visos šturmuojame parduotuves ieškant taip patikusios sukneles su didele nuolaida. Ar verta pirkti? Skaitome Absenttos bloge


Aš dievinu Gemos minimalistinį stilių, o dar labiau, man patinka jos įrašas apie kapsulinę kolekciją.


Visą praeitą savaitę aš stebėjau Instagrame Martinos kelionės į Paryžių nuotraukas. Jų tikrai buvo daug, kelias vietas aš pažymėjau sau, nes būtent tuo kampu nuotraukos atrodo gražiausiai. Siūlau perskaityti jos įrašą bloge, nes Martina savo skaitytojams pasakoja ne tik apie meilės miestą, bet ir apie drabužius, kuriuos verta pasiimti su savimi.


Kamilė puikiai leidžia laiką Londone, o jos drabužių derinukas su raudonos spalvos detalėmis traukia akį. Man labiausiai patinka akiniai, atrodo wow, tiesiog wowwww.


Kaip man buvo sunku atsisakyti kinietiškų internetinių parduotuvių, net negalite įsivaizduoti, tačiau o ką daryti, jeigu norisi tiek kokybės, tiek išskirtinumo, tiek galu gale, būti Dama iš didžiosios raidės. Aš vis apžiūriu parduotuves, vis galvoju ką nors užsakyti, vis neužsakau ;-( Salomėjos bloge pasakojimas apie internetinę parduotuvę Stylebest.com, niekada negirdėjau, bet pamatyti buvo labai įdomu.


Aš manau , kad daugeliui ši tema bus aktuali, nes vaikai auga, kur užsakyti drabužius nebrangiai, tačiau kokybiškus, tampa galvos skausmu, pridėkite darbą ir laiko neturėjimą. Viktorijos bloge skaitome apie pigu.lt siūlomų vaikiškų drabužių asortimentą.



Dievinu UD paletes, šešėlių kokybė, pasirinkimas ir suderinanumas, viskas yra tobula. Simonos bloge skaitome apie naują šiltų atspalvių paletė Heat.


Aš paragavau, ir man visiškai nepatiko. Ech, tikriausiai dar nesu pasiruošusi tokiems dalykams, nors nuoširdžiai planavau kepti blynus. Kaip sekasi Sandrai ir ką apie Protein blend mišinį galvoja ji, skaitome bloge.


Šią savaitę aš pasakojau bloge apie mano dažniausiai naudojamas savaimio įdegio priemones ir kremus su atspalviu, Modestos bloge skaitome apie natūralios sudėties Self Tan priemonę Iš The Organic Pharmacy.


Man pačiai labai patinka Douglas Age Focus veido priežiūros linija, šitas serumas vienas iš mano mėgstamiausių, todėl man buvo įdomu sužinoti ir Gretos nuomonę.


Jeigu reikėtų rekomenduoju pigų, tačiau gerą šampūną ir plaukų kondicionerį sausiems plaukams, aš be jokios abejonės rekomenduočiau L'oreal Extraordinary Oil. Smagu, kad būtent ši linija patinka ne tik man, apie poveikį ir rezultatą skaitome Gėlėtos kosmetinės bloge.


Tokia buvo mūsų madinga grožio savaitė,

Ačiū, kad skaitote,

Gero šeštadienio...









SHARE:

2 komentarai

  1. Tai va va, aš skaitydama, kaip nuolat kartoji, kad kiniškų parduotuvių daiktai yra wow, vis galvodavau, kad negali taip būt. O siuntinius gavusi noriu pult prie blogo ir visiems rašyt, kad slėptų pinigines, net minties nėra kažką dėvėt viešai pačiupinėjus ir jau ne pirmą kartą :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Žinok yra labai wow, kai nėra pinigų, o norisi naujų drabužių. Nuoųirdžiai nešiojau kiniškus drabužius du metus, jie dar gerai atrodė, todėl viskas iškeliavo į Caritas ;-) Aš manau, kad viskas pagal galimybes, negalima lyginti Burberry ir kiniškų parduotuvių, tačiau tam, kad nusipirkti Burberry, reikia turėti normalų darbą.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig