2018 m. sausio 25 d., ketvirtadienis

Kardashian Beauty Smooth Styler Blow Dry modeliavimo kremas


Sveiki, mano brangieji, aš niekur nedingau, tiesiog po papuošalų fotografavimo balkone sušalau taip, kad nejaučiu nei rankų, nei kojų. Ko nepadarysi dėl gražios nuotraukos? Absoliučiai viską, o man taip norėjosi sniego antrame plane. Vienu žodžiu, nuotrauką įvertiname mano Isntagram puslapyje, o aš šiandien noriu papasakoti apie Kardashian Beauty Smooth Styler Blow Dry modeliavimo kremą, kuris man nuoširdžiai nelabai patiko.



Kardashian Beauty Smooth Styler Blow Dry plaukų modeliavimo kremas tai lengvos fiksacijos kremas su juodųjų kmynu aliejumi. Kremas sumažina plaukų šiaušimąsi, saugo nuo stilizavimo prietaisų žalos ir yra atsparus drėgmei.

Naudojimas. Paskirstykite nedidelį kiekį kremo ant drėgnų plaukų. Nenuskalaukite.



Mano nuomonė:

Pažintį su Kardashian Beauty plaukų priežiūros priemonėmis aš pradėjau nuo mini aliejaus įpakavimo. Dažniausiai, didelio skirtumo tarp visų CHI aliejukų aš nelabai ir pastebiu, bet čia manęs laukė didelis siurprizas, plaukai po naudojimo buvo kur kas minkštesni, švelnūs ir labai glotnus. stebuklas, pagalvojau aš ir užsakiau kelias papildomas priemones į savo kosmetinę. Jeigu purškiamas kondicionerius patiko labai labai, apžvalgą galima rasti bloge, tai modeliavimo kremas paliko dvejopą nuomonę. Galimai mane labai paveikė gauto Kerastase Discipline modeliavimo kremo mini įpakavimas, kuris toks tobulas, kad aš pati jau nusipirkau pilną įpakavimą, o gal priemonė tiesiog netiko mano plaukams. 
Tai labai silikoninės ir kiek lipnios kosnsitencijos priemonė, kuri sulipina plaukus. Glotnumo ir švelnumo pastebėta nebuvo visai, plaukas po naudojimo tampa kiek šiurkštesnis, taip, aš manau, pasireiškia ta lengvoji žadėta fiksacija. Dar vienas dalykas, kuris man nelabai patiko, priemonė erzina mano galvos odą, atsirado pleiskanų, todėl šio kremo nuoširdžiai naudoti negalėjau. 
Apibendrinant noriu pasakyti, kad purškiamą kondicionerių labai labai rekomenduoju išbandyti, taip pat kaip ir aliejuką plaukams, o iš modeliavimo kremų ir priemonių apsaugančių nuo karšio rekomenduoju Kerastase (jeigu jūsų plaukas labai sausas - Nectar, o jeigu tokie kaip mano, kiek sausi, tačiau jau nebe pažeisti - Discipline) tikrai nenusivilsite.






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig