2018 m. sausio 5 d., penktadienis

Heaven Bee Polish (rūgštinis veido šveitiklis)


Sveiki, mano brangieji, taip ilgai atostogauti dar neteko, vis norėjau daugiau rašyti, fotografuoti ir kažkur skubėti. Šį kartą per šventes leidau sau pailsėti, paieškoti įkvėpimo ir skirti kiek daugiau dėmesio savo šeimai. Šventės yra gerai, tačiau prie darbų grįžti vistiek reikia, šiandien jūsų dėmesiui rūgštinis veido pilingas iš Heaven.







Mano nuomonė:

Ne veltui sako, kad ruduo ir žiema geriausias laikas naudoti pilingus, būtent šiuo periodu saulė nėra aktyvi, oda į rūgštinius pilingus reaguoja geriau. Kai atstovai iš HEAVEN puslapio pasiūlė man išsirinkti kelias priemones testavimui, aš pasirinkau rūgštinį veido šveitiklį. Mano veido oda nėra super jautri, todėl tokius dalykus aš galiu sau leisti labai drąsiai, tik reikia nepamiršti naudoti priemones (veido kremą arba kreminę pudrą) su SPF filtrais. Juokais, juokais, tačiau po tokių, atrodo ir nelabai rūgštinių procedūrų, veidas gali tapti labai jautriu, alergizuoti ir atsirasti dar daugiau pigmentinių dėmių. Labai gaila, tačiau kiek ieškojau, HEAVEN veido pilingo jau nebėra puslapyje ir internetinėje parduotuvėje, tikriausiai jis buvo labai greitai išpirktas, nes kiek teko bandyti HEAVEN veido priežiūros priemones, jos yra tobulos ir vertos savo kainos. Buteliukas patogus, su pompa, patogiai ir sandoriai užsidaro. Kaip matome iš nuotraukos, pilingas labai skystas, iš kvapo gana rūgštus (labai gaila, tačiau ant buteliuko sudėties nėra, sudėtis ir visa papildoma informacija buvo paskelbta kompanijos internetinėje parduotuvėje, deja daugiau detalių aš surasti negaliu). Vienintelis dalykas, kurį puikiai prisiminu, tai kad šio rūgštinio veido šveitiklio bazė - organinis alijošiaus gelis, taip pat sudėtyje Glycolic Acid and ABEETOXIN®, organinės kilmės rudasis cukrus ir rausvažiedė ežuolė. Gamintojas siūlo naudoti šį pilingą vieną kartą per savaitę, užtepti ant veido plonu sluoksniu ir po 10-15 min nuplauti šiltu vandeniu, stengtis, kad priemonė nepatektų į akis. 
Tikriausiai reikia aptarti rezultatą, pilingas tikrai labai labai veiksmingas nors ir nesukelia jokių nemalonių pojūčių (kaip dažniausiai būna naudojant tokio tipo rūgštinius pinigus, tai niežti, tai dilgčiojimas jaučiasi, o čia viskas labai gerai). Po naudojimo veidas be galo švelnus ir tas efektas išsilaiko apie savaitę, iki kitos pilingo procedūros. Noriu pasakyti kad iš vizualiai matomų pokyčių, mano veido poros tapo švaresnės ir akivaizdžiai siauresnės, man net nereikia naudoti specialios porų mažinančios bazės.

Daugiau informacijos apie priemones HEAVEN SKIN CARE 


PR sample





SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig