2017 m. gruodžio 29 d., penktadienis

GUERLAIN INSOLENCE Purškiamas kvapusis vanduo


Apie Guerlain INSOLENCE kvepalus svajojau jau labai seniai, bet vis negalėdavau rasti parduotuvėse. Tikriausiai vien dėl to, kad jie pakeitė įpakavimą, aš ieškojau įprasto apvalaus, o jie jau atrodo taip. Ačiū draugei, skrisdama į Londoną pasiūlė pažiūrėti kvepalų akcijas ir galimai išsirinkti sau ką nors norimo. Aišku, aš visada viskuo noriu, nežiūrint į tai, kas pas mane kvepalų labai labai daug.






Insolence kvapusis vanduo įkūnija kerintį drąsios, laisvos ir spontaniškos moters jausmingumą.
Įžūli gėlinė kompozicija su pudrinėmis natomis sukurta kvapiosios našlaitės, vilkdalgio ir apelsinmedžio žiedų pagrindu.

Skulptoriaus Serge Mansau sukurtas Insolence buteliukas žaidžia šviesa ir intriguoja. Flakonas kartu su kamšteliu primena kinetinę skaidraus stiklo skulptūrą.



Mano nuomonė:

Manau visi girdėjo apie nuostabius Guerlain meteoritus, stebuklingą pudrą spalvotų burbuliukų pavidalo su pasakiškais gražiais įpakavimais. Dievinu jų aromatą, puikiai žinau, rinkoje kažkada buvo limituoto leidimo Meteorites kvepalai, tačiau jų surasti dabar beveik neįmanoma.  GUERLAIN INSOLENCE EDP vieninteliai kvepalai, kurie puikiai perduoda garsiųjų Meteorites burbuliukų aromatą, tai švelnus pudrinis irisas, kuris nėra žalias ir garsiai skambantis, tai lyg vintažiniai lūpų dažai su našlaičių poskoniu. Nepaprastai neįprastas aromatas, kurį labai rekomenduoju išbandyti visiems saldžiųjų ir pudrinių kvepalų mylėtojams. Aš labai džiaugiuosi, kad pagaliau jis yra mano kvepalų kolekcijoje.








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig