2017 m. gruodžio 29 d., penktadienis

NYX Professional Makeup Liquid Suede Cream Lipstick


Labas rytas, mano brangieji, o štai ir vėl aš. Vakar taip ir nespėjau prisėsti prie blogo rašymo, nes iš Londono kelioms dienom grįžo draugė, todėl norėjau daugiau dėmesio skirti jai. Jai buvo labai didelis renginys, o aš pasisiūliau padaryti makiažą. Tai jau nebe pirmas kartais, kai aš noriu praktikos, manau man sekasi labai gerai, bet visiškai nesinori, kad mano hobis ir makiažai draugėms taptų profesija. Net negaliu pagalvoti, kaip profesionalūs makiažo meistrai keliasi iš pat ryto šeštadieniais (būkime realistais, dažniausiai yra užrašymų nuo 4 ryto) priimti savo klienčių. bet čia jau kiekvienos asmeninis pasirinkimas, sutikite, būna ir blogesnių specialybių. Šiandien jūsų dėmesiui NYX Professional Makeup Liquid Suede Cream Lipstick kreminiai lūpų blizgesiai, kuriuos radau savo NYX Professional Makeup Kalėdų kalendoriuje.








Liquid Suede Cream Lipstick

Skysti lūpų dažai

Džiaukis dailiomis lyg lėlytės lūpomis su pliušinio švelnumo ryškias atspalviais lūpų dažais! Mūsų Liquid Suede Cream Lipstick skysti lūpų dažai lengvai tepasi ir įgauna įspūdingą matinį efektą. Šie aksomo švelnumo ir atsparūs vandeniui lūpų dažai su kiekvienu potėpiu sustiprina nupoliruotų lūpų efektą.







Mano nuomonė:

Kokia nereali idėja tie Advento kalendoriai, mano buvo vien su lūpų dažais ir blizgesiais. Atrodo turiu be galo daug įvairių NYX Professional Makeup priemonių, tačiau vistiek sugebėjo nustebinti. Liquid Suede Cream Lipstick vieni iš mano mėgstamiausių kreminių blizgesių, sodrios spalvos ir didelis atspalvių pasirinkimas. Negaliu pasakyti, kad visos absoliučiais spalvos man patinka, tačiau šitos dvi tobulos (vintage ir soft-spoken). Seniai ieškojau būtent tokių, bet vis negalėjau rasti. Logiška, parduotuvėje per didelis asortimentas, o kai gauni kalendorių, nori-nenori išbandysi bent iš smalsumo. Ką aš noriu pasakyti, nors jeigu ir Kalėdos praėjo, vistiek labai nusipirkite, nepasigailėsite, o jeigu ieškote tamsiai rudos su bordo atspalviu, arba gražios nude spalvos, labai rekomenduoju.

PR sample










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig