2017 m. gruodžio 27 d., trečiadienis

Raudona spalva, taip ar ne?


Kaip jau supratote, tvarkau senų nuotraukų archyvus. Rudenį dirbau labai stropiai, todėl fotografavome drabužių derinius tik tai pasitaikius pirmai progai, o jeigu progų nebūdavo, važiuodavome savaitgaliais į miestą ir vistiek darėme tai, ką turėjome daryti. Dabar oras nelabai skirtas nuotraukoms, dienos pilkos, todėl ir persistengti noro nėra, plius tamsu jau nuo gerų keturių dienos, tai kada viską spėti? Neseniai supratau, savaitgaliai skirti poilsiui, o ne darbui, todėl kiek jau galima, uždarau savo kompiuterį ir ramia sąžine einu mėgautis gyvenimu. Šiandien mano pasakojimas ne apie buitines blogerio problemas ir išgyvenimus, o apie raudoną spalvą.


Sutikite, raudona spalva tinka ne visur ir ne visada, plius, būkime realistais, ne visiems. Iš kitos pusės, su raudonu atspalviu labai nerekomenduoju persistengti. Man labai patinka mono atspalvio drabužių deriniai, mėgstamiausias - nude. Raudonas? Man atrodo tai jau ryškiai per daug. Taip, sutinku, atrodo nuostabiai, tačiau ar aš galiu prisiminti kaip atrodė pati mergina? Ne, tikrai ne, iš galvos neišeina tobulos raudonos kelnės, kurios taip gerai derėjo su rankine.
Ką siūlau aš? Raudonos spalvos detalės, detalės ir tik detalės. Ir tegul tai būna viena maža raudona rankinė, kuri pagyvina visą jūsų drabužių derinį, negu skirtingų (ir kartais blogai atrodančių kartų) atspalvių raudonas mėgztins, paltas ir marškiniai. Aš nuoširdžiai dievinu savo raudonos ilgaaulius, manau tai labai geras pasirinkimas, nes ateinantį pavasarį vėl galėsiu juos ištraukti iš savo spintos ir būti ryškiausia. 
Kodėl mano rankinė tokia didelė? Nes blogeris kažkur turi nešioti fotoaparatą, na gi ne rankose? Būtent todėl einant į renginius, dažniausias mano rankinių pasirinkimas Michael Kors. Nors ir fotoaparatas ir objektyvai sveria ne mažai, o kartu daugiau nei kilogramas tai tikrai, mano rankinės atlaiko viską, todėl drąsiai rekomenduoju.








Suknelė - Zaful
Avalynė - Mango
Rankinė - Michael Kors
Džinsinė Striukė - NYX atstovų dovana
Laikrodis - Daniel Wellington

Nuotraukos - Darja (http://luscious-style.com)









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig