2018 m. vasario 4 d., sekmadienis

ALAÏA PARIS NUDE


Nepriklausomai nuo mados ir sezono, Nude atspalvis nepalieka savo pozicijų nei rinkoje, nei ant podiumo. Sutikite, klasikinė nude spalvos suknelė tinka bet kokiai progai, atrodo gražiai, gundančiais ir seksualiai. "Kvapas - tarsi antroji oda. Tokia idėja lydi Alaïa kuriamus aromatus. Oda - tai drobė, ant kurios įvyksta magiškas kvapo atsiskleidimas ". Taip skamba naujo ALAÏA PARIS NUDE aromato aprašymas, ar buvo įdomu išbandyti? O taip. Ar patiko? OMG, kaip patiko.







Kvapas - tarsi antroji oda. Tokia idėja lydi Alaïa kuriamus aromatus. Oda - tai drobė, ant kurios įvyksta magiškas kvapo atsiskleidimas. Alaïa Paris Nude - tobuliausias pavyzdys, kai aromatas tampa toks intymus, kaip aptempta suknelė, žinanti kiekvieną moters kūno centimetrą, kiekvieną jos paslaptį.
Per rausvą buteliuką matomas rausvas kvapusis vanduo atspindi moteriškumo esmę - paprastumą ir harmoniją.
Idealus viršutinių kedro ir kašmerano natų duetas - švara ir paprastumas.
Gėlių širdis - vilkdalgio ir apelsino žiedų šokis.
Bazinės muskuso ir tonka pupelių natos leidžia pajusti išskirtinai Alaïa kuriamą nuogos odos įspūdį.

Kur pirkti: Kristiana







Mano nuomonė:

Apie kvepalus rašyti visada labai sunku, nes aprašyti kvapą yra nelengva, kiekvienas iš mūsų turime skirtingas asociacijas. Aš galiu pasakyti tik viena, ALAÏA PARIS NUDE tai tarsi antros odos aromatas. Kvapo pirmos natos - mediena kartu paskaninta baltuoju kedro aromatu. Sakyčiau, kiek per stipriai, o gal taip jaučiasi tik ant mano odos, bet po kelių akimirkų kvapas tampa labai nude, skamba šiltai arti kūno odos. Aromatas be galo seksualus, ta, kurį pajaučia jūsų antroji pusė, aš manau už šią savybė atsakingas muskusas, o saldumo ir šilumos kvapui priduoda tonka pupelės. Aš negaliu pasakyti, kad baltos gėlės man jaučiasi labai stipriai, visai ne, ant mano kūno tai labai seksualus muskusas su šiltu medienos poskoniu. Kvapas išsilaiko apie geras 4 valandas. Aš manau ALAÏA PARIS NUDE tai labai skoningos ir savęs vertinančios moters aromatas, tas, kuris nešaukia ant kiekvieno kampo apie save, o tiesiog maloniai kutena nosį jos atrajai pusei.

PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig