2018 m. vasario 22 d., ketvirtadienis

Foamie Kempinė su putojančiu prausikliu Foamie „Sponge + Shower Care Inside Aloe Spa“


Sveiki, mano brangieji, nesušalote? Ar sušalau, nuo tokio oro pas mane bėga ašaros, apie susitikimus mieste net nėra kalbos. Tinginiauju šiandien visą dieną namuose, paskirtas budėjimas prie šaldytuvo ir ant sofos, todėl galiu sau leisti bet ką, net mažą torto gabaliuką su skania kava. Na o jeigu rimtai, vakare vistiek norisi prisėsti prie blogo rašymo ir papasakoti ką nors gero. Būtent tokiu oru norisi šnekėti apie SPA procedūras namų sąlygomis, norisi įpilti kartą vonią vakare ir pasiduoti malonumams, o su savimi labai rekomenduoju paimti ne tik taurę vyno, bet ir Foamie Kempinę su putojančiu prausikliu Foamie „Sponge + Shower Care Inside Aloe Spa“.




Foamie Kempinė su putojančiu prausikliu Foamie „Sponge + Shower Care Inside Aloe Spa“ 
       Nauja, patentuota technologija - muilo gabalėliai kempinės viduje
       Švelniai valo odą;
       Dermatologiškai patikrinta;
       100% veganiška;
       Puikiai subalansuotas pH lygis: 5,5;
       Tinka naudoti iki 30 kartų.

Naudojimas: kempinę išmirkykite vandenyje, suspauskite, kad išsiskirtų kreminės putos

Kaina: 9,90

Kur pirkti:  Cascada.lt






Mano nuomonė:


Per Polhem PR naujienų pristatymą šis daiktas patiko man labiausiai, savaime suprantama, po naujos MAC kolekcijos. Juokauju, MAC kosmetikos pas mane daug, o tokio stebuklo dar nebuvo. Noriu pabrėžti, kad šita kempinė yra veganiška, žinau, kad daugeliui tai yra labai labai svarbu. Per pristatymą mačiau labai daug kitų kvapų, mano nosei maloniausias buvo su uogomis, tačiau saldus ir vasariškas aromatas gali patikti ne visiems, todėl savo dovanų maišelyje aš atradau būtent su alijošiaus ekstraktu. Tai labai kokybiška kempinė, panašias pirkdavau Graikijoje, tačiau šios kempinės viduje yra muiliukai, jie nuostabiai kvepia, o pati kempinė tobulai valo ir švelniai šveičia kūno odą. Aš naudoju kempinę jau kelias savaites, ji kaip nauja, svarbu teisingai ją išdžiovinti, kad muiliukai neištižtų. 
Tokiu oru labai norisi vonios aliejų, tačiau aš naudoju savaimio įdegio priemones, kurios nuo aliejaus taip gerai nenusiplauna, o naudoti kūno šveitiklio aš nenoriu visiškai. Šaltis, šildymas ir dar šveitiklis per daug dirgina ir išsausina mano kūno odą, o šita kempinė tiesiog atradimas, todėl drąsiai rekomenduoju išbandyti, nes nuo manęs jį gauna didžiausią įvertinimą. O su uogų aromatu aš manau sau nusipirksiu irgi, tik nežinau kada, nes šios kepinės užtenka panaudoti iki 30 kartų, tai tikrai puikus pasirinkimas.


PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig