2018 m. vasario 26 d., pirmadienis

#KuklaHairSpa su Kerastase



Kaip smagu, kad pirmadienį aš vistiek radau laiko prisėsti prie blogo rašymo. Nuojauta man jau seniai sako "Aliona, turime problemų, PR sample kosmetikos priemonės važiuoja įprastu tempu, o tu jau tiek daug nerašai". O ką daryti? Reikia rašyti apie geriausius iš geriausių, vienas iš tokių, plaukų brandas Kerastase, kuris užima lyderio poziciją rinkoje, jeigu mes šnekėsime apie profesionalias plaukų priežiūros priemones, kurias galima naudoti ir namų sąlygomis. Šiandien jūsų dėmesiui Kerastase Fusio Dose plaukų atstatymo procedūros, kurios man buvo atliktos Kukla Beauty Box.


Kas iš mūsų negirdėjo apie Kukla Beauty Box? Manau girdėjom visi, tačiau dažniausiai stabdo nežinomumas ir kanų barjeras. Merginos, kainos gal ir aukštos, tačiau plaukų grožis ir sveikata yra visiškai neįkainuojamas dalykas. Taip, aišku, galima pigiau, tačiau aš bus geriau? Pasakysiu nuoširdžiai, abejoju. Juk pavasaris jau ne už kalnų, nebus jokios galimybės slėpti pavargusius ir išsausėjusius plaukus po beretėmis ir skrybėlėmis. Gal skrybėlės dar neišeina iš mados, tačiau nėra nieko gražiau už sveikų plaukų blizgesį.
Mano plaukų būklė jau tikrai pagerėjo, plaukai nelūžinėja nuo pat šaknų, jie daugiau-mažiau vienodo ilgio. Blond spalva reikalauja daugiau priežiūros ir pastangų, tačiau plaukas nesipučia, o galiukai atrodo vizualiai gerai, plius nėra labai sausi.
Mano noras - žvilgančių plaukų kaskadas, ir ne mažiau. 
Kerastase plaukų priežiūros linija man puikiai žinoma dar iš senesnių laikų, tai vienas iš geriausių ir stipriausių plaukų brandų rinkoje. Priemonės puikiai tinka tik naudojimui namų sąlygomis (būtina specialisto konsultacija), taip ir profesionaliams. Tik visai neseniai sužinojau, kad vienintelis Kerastase  Fusio Dose baras yra Kukla Beauty Box. Šokinėjau iš laimės, kai man pasiūlė išbandyti kelias procedūras ir pasidalinti savo nuomone, bei rezultatu su Jumis.


Fusio Dose tai asmeniška ir inovatyvi paslauga, dar vadinama plaukų SPA, kurios metu pagal plaukų pažeidimą arba klientės norus, plaukus prisotiname keratinu, vitaminais ir etc. Tai pirmasis Kerastase individualus ritualas su stipriomis aktyviosiomis sudėtinėmis dalimis, kurias kirpėjas sumaišo prieš pat naudojimą. Plaukai tampa stipresni, lygesni, daug tankesni ir minkštesni, labiau žvilga.
Šio ritualo metu dalyvauja Kerastase Fusio Dose koncentratas - atstatantis plaukų bazės pažeidimą ir booster’is - pastiprinantis plaukų struktūrą pagal klientės poreikius. Procedūra trunka neilgai - asistentės su specialiu elektroniniu mikroskopu ištiria plaukų pažeidimus (jei būtina), pritaiko koncentratą kartu su klientės norimu boost’eriu ir atlieka procedūrą: išplauna galvą ir aplikuoja Kerastase Fusio-Dose (apie 10 min.)





Na o dabar kaip viskas veikia. Procedūros kaina 30 EUR, su plaukų sušukavimu užtruksite apie 30-40 minučių.

Aš, būčiau ne aš, jeigu neišnagrinėčiau viską apie siūlomas procedūrų variantus, koncentratų įvairovę ir poveikį. Aš labai norėjau išbandyti kelis variantus, nes koncentratai daugiau-mažiau atitinka Kerastase plaukų priežiūros linijas: oranžinė - sausiems plaukams, rožinė - dažytiems, žalia - lūžinėjantiems, auksinė - plaukų purumui. 
Procedūros man buvo atliktos 3 kartus, pasakoju viską labai smulkiai, nes manau, Jums tikrai labai įdomu.

Kaip vyksta pati procedūrą - galvos plovimas - Kerastase Fusio Dose priemonių parinkimas - pati procedūra - plaukų šildymas - skalavimas ir sušukavimas.

Pirmą kartą mes išbandėme žalios spalvos koncentratą Vita Ciment (skirtas sumažinti plaukų lūžinėjimą ir atkurti plaukų struktūrą) ir Discipline Booster (skirtas sumažinti plaukų pasišiaušimą ir padidinti paklusnumą). Žalios spalvos Kerastase linija labai išgelbėjo mano plaukus nuo lūžinėjimo ir slinkimo, o Discipline plaukų modeliavimo kremas iki šiol stovi mano vonioje ir yra viena iš mėgstamiausių plaukų tiesinimui skirtų priemonių. Dabar suprantate mano pasirinkimą? Koks buvo rezultatas? Pradžioje labai geras, bet tą savaitę renginių buvo tiek, kad man teko plauti plaukus net du kartus per dieną, todėl gražiais plaukais aš labai ilgai džiaugtis negalėjau, nekantriai laukiau kito penktadienio.

Antrą kartą mes išbandėme oranžinės spalvos koncentratą Oleon Fusion (skirta labai sausiems plaukams) ir Reconstruction Booster (norėdami papildomai apsaugoti ir sustiprinti plaukų struktūrą). Rezultatu aš likau žymiai labiau patenkinta, plaukas tapo pamaitintas, sunkus ir labai labai gražus. Aš nelabai tikėjau, bet procedūros turi kaupiamąjį poveikį, kai rezultatas pastebimas po 3-4 kartų.

Trečias kartas nemeluoja, todėl naudojame vėl oranžinės spalvos koncentratą Oleon Fusion (skirtą labai sausiems plaukams) ir Brillance Boosterį (skirtą suteikti plaukams papildomo žvilgesio). Rezultatas labai geras, plaukai pamaitinti, tačiau nėra tokie sunkūs kaip po Reconstruction Booster, jie labiau blizga, puresni ir labai labai švelnūs.

Ką noriu pasakyti: labai svarbu išsakyti savo norus ir pageidavimus kirpėjui, tik jis gali pasiūlyti tobulą variantą jūsų plaukams, nes mano jų realią būklę. Būtina atlikti kelias procedūras kompleksiškai, arba kas kartą kai ateinate kirpti arba šukuoti plaukus. Dar labai svarbu, plaukų procedūrą pablukina spalvą. Taip, aš manau, jeigu rinktis Boosterius ir koncentratus skirtus dažytiems plaukams, rezultatas bus kitoks, tačiau mano tikslas buvo plaukų stiprinimas ir atstatymas, apie spalvą aš galvojau paskutiniu momentu. Visgi, specialistai nerekomenduoja atlikti tokios procedūros iš karto po plaukų dažymo, reikėtų palaukti kelias savaites.














Apibendrinant noriu pasakyti, kad labai svarbu rūpintis ne tik savo plaukų spalvą ir kirpimu, bet ir plaukų būkle. Labai rekomenduoju link pavasario skirti daugiau dėmesio plaukų atstatymui, na o o tobulas pasirinkimas - Fusio Dose procedūros, nes jos parenkamos asmeniškai priklausomai nuo jūsų pageidavimų, norų, bei plaukų būklės. Daugiau informacijos apie procedūras http://www.kukla.lt









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig