2018 m. vasario 21 d., trečiadienis

L'oreal Infaillible makiažo bazės


Labas rytas, mano brangieji, skubu pasidalinti savo pirmais po L'oreal Infaillible makiažo bazių testavimo. Man atrodo, jeigu anksčiau, aš naudojau tik makiažo pagrindą ir buvau be galo patenkinta, dabar savo makiažo ritualo negaliu įsivaizduoti be bazės. Laikai keičiasi, kosmetinės turinys vis didėja, o koks gi rezultatas? Labai džiaugiuosi, kad šį kartą buvo pagaliau suteikta galimybė išsirinkti patiems, kokios bazės ir kokio rezultato norisi. Logiška, kas aš vis noriu paslėpti poras ir suteikti veidui glow efekto.





Nuo šiol nebereikės 500 asmenukių, kad išsirinktumėte tą vienintelę, kuri jums išties patinka. Įkvėpta jūsų mėgstamiausių skaitmeninių nuotraukų redagavimo programėlių. Infaillible serija iš L’Oréal Paris pristato pažangiausią dviejų žingsnių ritualą, užtikrinanti, kad veido oda visuomet būtų pasiruošusi tobulai asmenukei - #SELFIEREADY.
Pasiruošimą tobulai asmenukei pradėkite savo veido odai suteikdama tolygų atspalvį su naujosiomis Infaillible makiažo bazėmis. Kai oda padengta fotofiltrui prilygstančia baze, suteikiančia nepriekaištingą išvaizdą, metas išryškinti gražiausius veido bruožus. Pabrėžkite juos su naujaisiais Infaillible ilgai išliekančiais formuojamaisiais pieštukais.




Mano nuomonė:

Pasakysiu nuoširdžiai, savo pasirinkimu likau labai labai patenkinta, nes būtent tokio rezultato aš ir norėjau. Kartu su bazėmis gavau ir naują kreminę pudrą stick pavidalu. Nors gamintojas rekomenduoja priemones naudoti kartu, rezultatas man nelabai patinka, kreminė pudra mano manymu kiek per sunki, o rezultatas labai jaučiasi ant veido. Bet grįžtame prie bazių, kurias man labai patiko naudoti su mano mėgstamiausia True Match kremine pudra, ji lengvesnė ir rezultatas ant veido vizualiai man patinka labiau. 
Kuris makiažo pagrindas tapo mano mėgstamiausiu? Maskuojantis poras netikėtai paliko labai gerą įspūdį, nes vizualiai (o jis švelniai rožinės spalvos) sulygina veido trūkumus, poras ir nelygumus. Jo konsistencija gana skysta, bet tai labai didelio skirtumo nesuteikia, silikoninis pagrindas beveik nesijaučia, tik jį išduoda kvapas. Priemonė susigeria akimirksniu ir suteikia veido odai švelnumo. Priminsiu, kad tokius pagrindus reikia švelniai tapšnoti, tada jis puikiai užpildo poras. Labai rekomenduoju palaukti kelias minutes ir tik tada "įtapšnoti" kreminę pudra. 
Šnekant apie spindesio suteikiantį pagrindą, galiu teigti, kad tai vienas geriausių nebrangiai kainuojančių pagrindų. Aš iki šiol visiems rekomendavau GlagGlow, ten ir rezultatas tobulas, ir veidas pamaitintas, ir spalva tobula, minusas - kaina. L'oreal kaina prieinama kiekvienam, ypač, kai būna akcijos, tada ir aš nusiperku kelias kremines pudras į atsargas, dabar žinau, kad pirksiu ir šį pagrindą pastoviai. Dievinu švelniai rožinės spalvos pagrindus, kurie neturi blizgučių, kurie suteikia fantastišką glow efektą ir kuriuos galima naudoti kaip skystus higlighterius, arba sumaišyti su kreminiu makiažo pagrindu. Būtent tokia ir  yra L'oreal naujiena. Aš bijau rekomenduoti šį pagrindą labai riebiai ir probleminiai odai, nes tokiai odai svarbiau gydymas ir teisingas kosmetikos priemonių pasirinkimas, o ne 'glow' efektas, o normalios, kombinuotos ir sausos odos savininkės tikrai įvertins šio pagrindo privalumus. 

Pabaigai viena gudrybė, aš ant T zonos naudoju poras mažinantį pagrindą, o ant skruostų - suteikiantį spindesio efektą. Rezultatas tikrai pranoksta visus mano lūkesčius.


PR sample






SHARE:

3 komentarai

  1. Vis praeinu pro situos primer'ius, bet dabar tikrai sudominai ir manau reikes pagaliau isigyti ir paciai isbandyti :)

    Indre,
    WhatIndreLoves.com

    AtsakytiPanaikinti
  2. Oho, įsinorėjau išbandyti! :) Taip pat kviečiu ir į mūsų tinklaraštį: https://15kambarys.blogspot.lt/ :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Mane "priverte" juos isbandyti mano kosmetologe is https://www.mesoderma.eu/ ir as jai labai dekinga, nes tikrai labai nuostabus dalykas.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig