2018 m. vasario 8 d., ketvirtadienis

NYX PROFESSIONAL MAKEUP LOVE YOU SO MOCHI EYESHADOW PALETTE


Labas rytas, mano brangieji, aš manau, kad kol aš padarysiu suplanuotus makiažus, NYX PROFESSIONAL MAKEUP LOVE YOU SO MOCHI EYESHADOW PALETTE šešėlių jau nebeliks parduotuvėje. Pasakysiu nuoširdžiai, naudoju šiuos šešėlius kiekvieną dieną, taip, net pati stebiuosi, nes iš pirko žvilgsnio spalvos atrodė labai ryškios ir provokuojančios, bet nuotraukoms tokie makiažas nelabai tinka, nes su NYX PROFESSIONAL MAKEUP kosmetika norisi padaryti kažką wow.












Mano nuomonė:

Aš nuoširdžiai kiek nusiminiau atradus savo dovanų maišelyje būtent nude spalvos šešėlius, logiška, kad aš labai norėjau spalvotus. Iš kitos pusės, kelios labai spalvotos paletės taip ir guli kosmetinėje visiškai nenaudojamos. Net aš negaliu atrasti progos pasidažyti ryškiai rožiniais arba labai žaliais šešėliais. LOVE YOU SO MOCHI EYESHADOW paletės atspalviai nuostabūs: vienas šviesus matinis (gana pigmentuotas), visi kiti blizgūs, tamsiai pilkas su labai dideliais mėlynos spalvos blizgučiais. Šešėlių konstistencija zefyro, jie labai labai minkšti, juos reikia naudoti pirštų galiukais. Rimtai? Galiu pasakyti, kad jau labai labai seniai neteplioju šešėlių pirštų galiukais, bet man patiko prisiminti senus laikus. Gal šešėliai buvo labai fainos ir malonios konsistencijos, gal pigmentacija superinė, nežinau, tačiau kaip ir sakiau, naudoju šešėlius kiekvienos dienos makiažams. Šviesą matinę spalvą po antakiu, o rožinę arba perkininę ant viso voko. Makiažas atrodo labai gaiviai ir super gražiai, o šešėliai išsilaiko visą dieną. Vakar buvau naujienų ir tendencijų pristatyme, girdėjau, kad rožinė spalva vėl madinga, todėl gal reikėtų nusipirkti būtent šią paletė, nes ryškiai rožiniai ir šalti rožiniai atspalviai ant akių ne variantas, o švelnūs periskų, nude ir auksiniai atrodo puikiai.
Paletės ieškome NYX PROFESSIONAL MAKEUP parduotuvėje PC Panorama, kai nusipirksite ir spėsite pažaisti su atspalviais, darysime kiek sunkesnius ir įspūdingesnius makiažus.

PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig