2018 m. vasario 26 d., pirmadienis

Paskutinės žiemos dienos


Labas rytas, mano brangieji, tikiuosi nešalote per savaitgalį? Aš tikrai ne, nes beveik visą laiką praleidau lovoje, kažkur spėjau peršalti, todėl visiškai negalėjau džiaugtis žiemos malonumais, blogiausiai, kad blogo rašyti didelio noro irgi nebuvo. Na nieko, jau padėtis gerėja, o pakelti nuotaiką sau nuo pat ryto nusprendžiau tobulu drabužių derinuku, kurį su Sandra nufotografavome Grey restorane. Tai ne tik mano mėgstamiausia vieta vakaroti, bet ir tobulas fonas madingoms nuotraukoms.


Pasakysiu nuoširdžiai, negaliu atsidžiaugti keliais dalykais: tobula figūra (kai dedi tiek pastangų, tiek sporto pratimų ir tiek sveiko maisto, rezultatas anksčiau aš vėliau turi būti), pagražėjusiais plaukais (ačiū Kukla box ir Kerastase, aš manau apie procedūrą papasakosiu jau šiandien), per H&M išpardavimą nupirktu sijonu.

Kiek pamenu, per išpardavimus lieka tik arba maži arba dideli dydžiai, anksčiau, kai mano dydis buvo tradiciškai 38-40, labai didelio pasirinkimo nebuvo. Dabar puikiai tinka 34-36, kiek galimybių, koks nerealus drabužių pasirinkimas, omg, kaip faina. Pati negaliu nesidžiaugti, tačiau puikiai suvokiu vieną dalyką, svorį reikia mokėti išlaikyti, o anksčiau vadinama dieta ir parinktas maistas turi tapti tavo maitinimo dalimi. Taip, taip, dievinu traškučius, tačiau labai išdidžiai praeinu pro šalį, nes pavasaris jau po 2 dienų. Ar pasiruošusi? O TAIP.....











Sijonas -H&M
Megztinis ir apykaklė - ZARA
Avalynė - Mango
Rankinė - Coccinelle
Laikrodis - Daniel Wellington
Telefono dėklas - Burga

Nuotraukos - Sandra (www.kurmanoraktai.lt)
Vieta -  Restoranas Grey













SHARE:

1 komentaras

  1. Grazus stiliaus derinys, manau prie tokio stiliaus dar gelu tikti kepures su uzrasais ar kazkas panasaus.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig