2018 m. kovo 25 d., sekmadienis

GLAMGLOW #GLITTERMASK


Labas rytas, mano brangieji, aš jau grįžau namo ir bandau dirbti įprastu tempu. Deja, peršalau, todėl teks sumažinti susitikimus ir pristatymus, kaip tik daugiau laiko praleisiu prie kompiuterio rašydama atsiliepimus. Nuotraukų ir minčių susikaupė tiek, kad aš nežinau nuo ko pradėti, logiškai, nuo pačios pradžios, o apie madą mes šnekėsime pirmadienį. Šiandien jūsų dėmesiui viena iš tobuliausių ir labiausiai tinkančių Instagram nuotraukoms veido kaukė GLAMGLOW #GLITTERMASK su blizgučiais ir žvaigždutėmis.





Gravitymud Firming Treatment
Stangrinamoji veido kaukė
 Visos originalios priemonės „GRAVITYMUD™ Firming Treatment“ naudingosios savybės naujoje blizgioje priemonėje perkeliant jas į naują lygmenį. Šioje holografinėje žaižaruojančioje priemonėje yra specialiu poveikiu pasižyminčių sudedamųjų dalių, pvz., TEAOXI® saldymedžio ir svilarožės lapų komplekso, kuris sustangrina odą jau po vieno priemonės panaudojimo.
Priemonę šepetėliu gausiai tepkite tolygiu sluoksniu ant švarios odos vengdami antakių ir plaukų linijos. Palikite 20–30 min. Kaukei išdžiūvus, ją švelniai nulupkite pradėdami nuo kraštų. Kaukės likučius nuplaukite šiltu vandeniu. Naudokite du kartus per savaitę. Po naudojimo šepetėlį nuvalykite vandeniu su muilu ir išdžiovinkite ore.







Mano nuomonė:

Puikiai žinote, dievinu GlamGlow, tačiau kaukės kurias reikia nulupti nuo veido visai ne mano istorija, nežinau net kodėl. Ne, tikriausiai žinau, tų kaukių konsistencija dažniausiai lipni ir visai nemaloni, man išeina pritepti labai arti plaukų linijos, ne visas kaukės sluoksnis džiūsta vienodai, iš vieno galo jau kaukė tempia veidą, o iš kito ji dar lipni ir vienodai nulupti niekaip neišeina. Neseniai atkeliavo GLAMGLOW #GLITTERMASK, kaukė skirta stangrinti veido odą (kaip tik mano variantas). Atidarius kaukės įpakavimą supratau, tai tikroji žvaigždė, pati kaukė gana lipnios konsistencijos, viduje blizgučiais ir žvaigždutės, OMG, OMG, ant kiek ši kaukė yra Instagraminė, bet tai ne viskas, kas rūpi man, man svarbu, kad priemonė tiktų mano veido odai ir puikiai veiktų, plius rezultatas matytųsi iš karto. 
GLAMGLOW #GLITTERMASK patiko po pirmo panaudojimo, blizgučiai ir žvaigždutės nesijaučia ant veido, tai tik marketinginis triukas, kad savo vonioje pasijaustumėte tikroji žvaigžde. Aš užtepiau kaukę gana storu sluoksniu ir pragulėjau savo vonioje su putomis apie 20 minučių. Kaukė galutinai išdžiuvo, todėl ja nuplėšti buvo lengva. Labai nustebau, veido oda buvo gana stangri ir pamaitinta, aš net pagalvojau, kad kaukės sudėtyje yra kažkokių stebklingų aliejų, ant tiek mano veidas buvo šilkinis. Šį kaukė keliavo su manim į Riga Fashion Week, nes kai reikia tobulo ir greito rezultato, kaina nelabai svarbi, nors ji nėra maža.
Ar rekomenduoju? Iš visų GLAMGLOW nuplešiamųjų kaukių nuo šitos rezultatas greitesnis ir geresnis, todėl drąsiai rekomenduoju, būkime žvaigždėmis ne tik savo vonioje, rūpinkimės savo veido odą, ji tikrai pasakys "ačiū".

PR sample










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig