2018 m. kovo 25 d., sekmadienis

Smashbox Always On Metallic Matte Liquid Lipstick


Oh, kaip seniai aš gavau šiuos nuostabius matinius lūpų blizgius su metaliniu efektu testavimui, bet rezultato nuotraukos buvo padarytos tik dabar, ačiū Darjai už pagalbą. Vienu žodžiu, tai vieni iš mano mėgstamiausių Smashbox lūpų blizgesių, nes spalvos idealiai tinka man (ryškiai raudona, vyno ir nude), rezultatas išsilaiko visą dieną, aplikatorius toks patogus, kad nereikia naudoti pieštuko. Jau tikriausiai supratote, man labai labai patinka.



Always On Metallic Matte Liquid Lipstick
Skysti lūpų dažai
Lūpų dažai, suteikiantys elegantišką metalinį matinį blizgesį.
8 valandas išliekantys matiniai lūpų dažai yra patogūs naudoti ir nedžiovina lūpų. Jau yra naujų metalu tviskančių spalvų, taip pat ryškių ir kūno atspalvių!
Tiksliai užtepkite dažus patogiu naudoti teptuku su smailėjančiu galiuku.
Plokščiąja puse padenkite lūpas dažais. 
Lieskite išdžiūti.
Lūpų centrą patepkite šviesesniu atspalviu, k
ad atrodytų putlesnės.
Kai norėsite, nuvalykite aliejiniu valikliu.













Mano nuomonė:

Taip, taip, du lūpų blizgesiai (raudonas ir bordo) yra su metaliniu efektu ir nude yra tiesiog matinis. Kaip aš jau sakiau, spalvos tobulai man tinka, o raudona tapo mano favoritu, nes dažniausiai nudažau lūpas būtent šituo atspalviu, nes ne tik atgaivina veidą, bet ir tinka prie mano Furlos rankinės. Noriu pagirti tobulus aplikatorius, kurie leidžia labai tiksliai nudažyti lūpas ne naudojant papildomų priemonių, tokių kaip pieštukas. Dar vienas didelis pliusas - tekstūra. Būtent Smashbox Always On Metallic Matte Liquid Lipstick nesausina lūpų, neparyškina sausų vietų ir nesubėga į raukšles, todėl rezultatas išsilaiko tobulu visą dieną (aišku, labai riebaus maisto valgyti nerekomenduoju). Per pristatymus ir vakarėlius man net nereikia žiūrėti į veidrodį, puikiai žinau, kad mano lūpų blizgesys yra vietoje.

Ar rekomenduoju? Labai labai, nes tai viena iš geriausių bandytų priemonių su metaliniu efektu tobulo atspalvio.

PR sample













SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig