2018 m. kovo 26 d., pirmadienis

Makiažas su Urban Decay per Riga Fashion Week


Labas rytas, mano brangieji, noriu pradėti savo pasakojimą apie Riga Fashion week renginius, bet kas yra svarbiausiai per tokius renginius? Teisingai, nuotraukos, drabužiai ir makiažas. Pradėsime nuo makiažo, nes jau antrą sezoną mano makiažu rūpinasi Urban Decay Rygos komanda ir nuostabioji Laura , kuria aš labai pasitikiu, nes mūsų, kaip aš sakau, vaibai labai sutampa ir makiažai gaunasi tobuliausi.



Net negaliu pasakyti tiksliai, kiek fotosesijų buvo per šią Rygos mados savaitę, tikrai labai labai daug, todėl makiažas turi būti atliktas profesionaliai. Aišku, aš pati moku tą padaryti, bet kartais norisi pailsėti ir atsiduoti į profesionalų rankas, kartais nesinori tampyti su savimi visų įmanomų priemonių. Galima derintis, bet niekada nežinai, kokią suknelę tau paruošė dizaineris, su kokios spalvos drabužiais teks fotografuotis, laiko galvoti ir ieškoti sprendimų būna ne visada, todėl mano pasirinkimas Urban Decay stendas, kuris labai ryškūs atspalviai, kur sprendimų tiek, kad net pačiai baisu pagalvoti, kur priemonių kokybė tokia, kad makiažas išsilaiko visą dieną nuo ryto iki vakaro, kur dalyvaujant fotosesijoje vakare, rezultatas nuotraukose toks pats tobulas, kaip ir iš ryto.


Tradiciškai stendo nuotraukos, labai smagu, kad kiekvienoje šalyje visos priemonės tokios pat, todėl man tik reikia pasakyti, kokios spalvos kreminę pudrą arba maskuolį aš naudoju ;-)









Pradėsime nuo rezultato prieš. Aš prieš makiažą stengsiuosi atlikti veido šveitimo ir drėkinimo procedūrą, tam naudoju veido šveitiklį ir drėkinamasias lakštines kaukes.


Aš jau žinojau, kad mano suknelė bus Dusty rose spalvos su nėriniais, man reikėjo kiek ryškesnių akių, tobulo veido tono ir panašaus atspalvio matinių lūpų dažų, kurie išsilaikytų iki vakaro. Juokas, juokais, tačiau makiažas buvo atliktas 13 valandą, o rezultatas fotografuotas 21valandą. 
Makiažui buvo naudojami tradiciškai man tinkančios priemonės:

Bazinės priemonės, kuriuos naudojamos pastoviai atliekant makiažą tiek namuose, tiek UD 

UD Optical Illusion Complexion Primer - makiažo pagrindas, naudojamas tam, kad sulyginti veido odą ir suteikti jai skaistumo, o taip pat paslėpti poras.

All Nighter Liquid Foundation, spalva 4. Tai tobuliausias makiažo pagrindas, kuris maskuoja idealiai, o būtent mano naudojamas atspalvis yra su geltonos spalvos pagrindu, kuris užmaskuoja raudonį ir tobulai atrodo nuotraukose, manau patys puikiai tai matote.

Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer, spalvos Light ir Medium. Taip, žinau kad atsirado naujas maskuoklis All Nighter, bet man vistiek šitų dviejų maskuoklių kombinacija tinka idealiai. Būtent Naked Skin nėra super sunkus ir natūraliau atrodo paakių zonoje.

THE VELVETIZER Translucent Mix-In Medium - visiška naujiena, makiažo fiksavimo pudra.

Naked Skin Shapeshifter - puikiai tinka atlikti veido kontūravimą. Aš labai retai naudoju kreminį kontūravimą, nes man pilnai užtenka ir pudrinio, o paletėje esantys atspalviai idealiai tinka mano veido tonui.

Kristen Leanne Beauty Beam Highlight Palette - OMG, tobula naujiena, nes tokio nuostabaus švytėjimo higligterių mano kosmetinėje dar nėra. Labai noriu nusipirkti tokią paletę ir sau, nors higlighterių pilnai užtenka bet norisi ir viskas.

Brow Beater - antakių pieštukas, atspalvis Neutral brown

Perversion Mascara ir Subversion Lash Primer - jeigu blakstienų tušą aš turiu kosmetinėje, man labai patinka tankių blakstienų efektas, panaudojant ir baltos spalvos tušo pagrindą, mano blakstienos tapo tiesiog wow. Ne, aš nelabai mėgstu priklijuojamų blakstienų, spalvotų lęšių man pilnai užtenka. ;-)

Eyeshadow Primer Potion - jeigu reikėtų pasakyti ir įvardinti TOP UD makiažo priemonę, be jokios abejonės tai būtų būtent makiažo pagrindas.

All Nighter Pollution Protection - makiažo fiksavimo priemonė, manau būtent šiai priemonei reikia pasakyti 'ačiū' už tai, kad mano makiažas išsilaikė tobulai nuo ryto iki vakaro.

Naked 3 - akių makiažui buvo naudojama būtent ši paletė

24/7 Waterline Eye Pencil - akių liniją ryškinome su vandeniui atspariu pieštuku, atspalvis Mood

Vice Liquid Lipstick - lūpų dažai kurie išsilaiko nuo ryto iki vakaro, tinkami fotografavimui net vėlai vakare, patikrinau ir rekomenduoju, mano spalva Bactalk.









Antrą dieną aš nusprendžiau, kad man norisi kiek ryškesnių akcentų, raudonos lūpos labai gerai, tačiau tai nėra isškirtinumas, kur kas kitaip atrodo raudonos spalvos akių makiažas. Mes naudojame tokias priemones:

Naked Heat Eyeshadow Palette - labai gražūs šilti oranžiniai ir bordo atspalviai

Vieno atspalvio akių šešėliai, spalva Relish

Electric Pressed Pigment Palette - pati turiu tokią pat paletę namuose, tik naudoju dažniausiai ryškius mėlynus arba violetinius atspalvius, mano oranžinis atspalvis net nebuvo paliestas, nes atrodė sunkiai priderinamas ir beveik netinkamas naudojimui. Ha, aš tiesiog nežinojau kaip jį panaudouoti teisingai, o dabar žinau. Makiaže jis naudojamas ant voko per centrą kaip akcentas.





Tiek, jeigu trumpai šnekėti apie makiažą ir mano patirtį su UD. Patikėkite, nuo makiažo fotografuojant drabužius priklauso labai labai daug, neteisingai atliktas makiažas gali sugadinti visą fotosesiją, o jeigu tikitės, kad veido koreguojančios programos gali pagelbėti, klystate, nieko nėra geriau už natūralumą ir gerai atliktą vizažisto darbą.

Ačiū, UD komandai už rūpestį ir nuostabiai praleistą laiką.


















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig