2018 m. kovo 27 d., antradienis

Katya Katya London x Alina Keller (Riga Fashion week)


Labas rytas, mano brangieji, šiandien pradėsime nuo mados, o jeigu tiksliau, nuo tobulų Katya Katya London suknelių, kurias galima bus pasimatuoti ir užsakyti Jau nuo kovo 29 iki 31 d 6.septembris salone Rygoje. Kalba eina ne tik apie vakarines, bet ir apie vestuvinių suknelių kolekciją. 

Istorija labai paprasta, su Aija ( 6.septembris  salono savininke) aš susipažinau Vilniuje, per vestuvių parodą, mes susidraugavom ir jau per kitą Riga Fashion Week sezoną apsilankiau jų salone Rygos senamiestyje, kur visada pristatytos naujos Katya Katya London kolekcijos. Tikriausiai prisiminate, kad praeitais metais dėvėjau vieną suknelę, su kitomis padariau labai gražias nuotraukas. Pasakysiu nuoširdžiai, šitos suknelės tokios gražios, tokios glamūrinės ir tobulos, kad vis nenustoju apie jas galvoti, o kaip ne galvoti, jeigu viena jau kaba mano spintoje ir laukia ypatingo renginio, o kitas dvi iš naujos kolekcijos, kuris tik bus pristatytą, galėjau užsidėti į renginius. Pasijaučiau, kaip tikra blogerė, kuri į dizainerio kolekcijos pasirodymą ateina su naujos šio dizainerio kolekcijos suknele. Mano pasirinkimas - Dusty Rose nėriniai. Iš pirmo žvilgsnio, aš labai bijojau rožinės spalvos, bet suknelė atrodė tobuliausiai. 
Alina myliu ir gerbiu jau labai daug metų, ji viena iš top Latvių blogerių, dirba labai profesionaliai, bet tai nėra svarbu, ji mano gera draugė, kai aš nuvažiuoju į Rygą, būtinai jai parašau ir mes geriame kavą. Bet kur kava, o kur svajonė padirbėti kartu. Pagaliau.... pagaliau išmušė ta valanda. 9 valanda vakaro, panoraminis liftas, tobulos suknelės ir fotografas.... Rezultatą vertinkite patys....






Suknelės - KatyaKatya London (Salonas 6.septembris )
Nuotraukos - Asya Belova
Makiažas - Laura Rence (Urban Decay)








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig