2018 m. kovo 28 d., trečiadienis

Katya Katya London AW18 (Riga Fashion Week)


Labas vakaras, mano brangieji, ant mano galvos nukrito tiek darbų, kad jau pradėjau rašyti planus ir darbo sąrašus, nors niekada gyvenime to nedarau. Dabar nuoširdžiai bijau apie ką nors užmiršti. Šiandien vakare, nors labai ir norisi pailsėti, vis gi nusprendžiau pabaigti pasakojimą apie naują Katya Katya London AW18 kolekciją. Pasakysiu atvirai, atpažinsiu šias sukneles iš tūkstančių kitų, nes stilius, medžiagos ir kirpimai duoda savo, aš jau net nešneku apie vestuvinių suknelių kolekcijas. Merginos, vestuvių sezonas jau ne už kalnų, todėl labai rekomenduoju apžiūrėti kolekciją, galima būtent šiam dizaineriui ir suknelėms verta pasakyti "YESSS".


Aš turėjau unikalią progą apžiūrėti sukneles dar prieš pasirodymą, aš jau žinojau ko tikėtis, nes kelias sukneles jau net pasimatavau ir išsirinkau savo, kurią jau matėte vakar. Vienu žodžiu, mano favoritais be gipiūrinių tapo šviesiai mėlyna, bordo ir gėlėta, kuri tinka bet kokiai progai, net tiesiog vasarai mieste. Šnekant apie vestuvinių suknelių kolekciją, noriu atkreipti jūsų dėmesį į tai, kad atsirado suknelių transformeriai: topas ir sijonas atskirai, kuriuos galima derinti pagal skonį. Sakyčiau kiek drąsoka, jeigu planuojate vestuves bažnyčioje, geriau rinktis klasikinius suknelių modelius, kad patikti ne tik sau ir savo draugams, bet ir giminei, bet jeigu tai antroji suknelė vakarui, kodėl gi ne. Aš per savo vestuves irgi turėjau dvi sukneles, patikėkite, kai per dieną jau pavargai nuo ilgos suknelės masės, kiek trumpesnis vakaro variantas tikrai gelbsti. Noriu priminti, kad visas naujos kolekcijos sukneles galima bus pasimatuoti ir užsakyti Jau nuo kovo 29 iki 31 d 6.septembris salone Rygoje. Kainos labai priimtinos, todėl rekomenduoju drąsiai.

Ačiū labai Riga Fashion Week komandai ir Live Riga už pakvietimą ir galimybę dalyvauti, bei pamatyti naujas kolekcijas ir susipažinti su latvių dizaineriais. Man tai tapo nuostabi proga kiekvieną pavasarį ir rudenį stebėti madingas naujienas. Būtent nuo kolekcijų ir prasideda pažintis su dizaineriais, o nuo to ir gimsta kolaboracijos.

















photos by Mark Litvyakov


















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig