2018 m. kovo 3 d., šeštadienis

Kerastase Chronologiste Parfum En Huile kvapieji aliejai tobulam plaukų grožiui


Labas rytas, mano brangieji, vakar Kukla Beauty Box man buvo atlikta paskutinė Kerastase plaukų procedūrą, rezultatas pranoko visus lūkesčius, plaukai tapo šilkiniais, sunkiais ir galiukai atrodo tobulai. Aišku, spalva pabluko, tapo beveik geltona, tačiau dažysiu po kokių gerų kelių savaičių, noriu, kad plaukai atsigautų prieš pavasarį. Tikriausiai matėte, kad gavau visą Kerastase Chronologiste plaukų priežiūros liniją testavimui, pradėsime nuo labiausiai patikusios dalies - Parfum En Huile kvapniojo aliejaus tobulam plaukų grožiui.




Kerastase Chronologiste Parfum En Huile kvapieji aliejai tobulam plaukų grožiui. Sukūrė žymus parfumeris Alberto Morillas.
TECHNOLOGIJA: Oléo-Complexe, Jasmine Absolute, mirų ekstraktas.
POVEIKIS PLAUKAMS: Intensyvus maitinimas ir ilgalaikė plaukų skaidulų apsauga. Apgaubkite plaukus geidulingu ir elegantišku kvapu!
 
NAUDOJIMAS: Ištepti sausus plaukus 1 –2 dozėmis Kerastase Chronologiste Parfum En Huile priemonės. Tolygiai paskirstyti vidurinėje plaukų dalyje ir galiukuose. Nenuskalauti.

Kaina: 49,90 EUR

Kur pirkti: Kukla Box





Mano nuomonė:

Be aliejų plaukams aš nelabai įsivaizduoju savo plaukų priežiūros rutinos. Pasakysiu atvirai, Kerastase klasikinis Elixir Ultima seniai gyvena mano vonioje ir yra viena iš dažniausiai naudojamų priemonių. Kaip ir sakiau, gavau testavimui visą Kerastase Chronologiste plaukų priežiūros liniją, jeigu plaukų vonelė ir galvos odos šveitiklis mano plaukams patiko nelabai (linija skirta atkurti, nuvalyti ir nuraminti jautrią galvos odą), aliejus tapo mano favoritu vien dėl tobulo kvapo. Noriu pasakyti, kad net jeigu aliejus nedarytų mano plaukams absoliučiai nieko, man jis vistiek patiktų dėl aromato. 
Tradiciškai pradėsime nuo įpakavimo, sunkus stiklinis įpakavimas su pompa, buteliukas auksinės ir juodos spalvos, atrodo labai stilingai ir prabangiai. Aliejaus gamintojas mums nepagailėjo, buteliuke net 120 ml, sunku įsivaizduoti kada jis galėtų man pasibaigti. Iš patirties galiu teigti, kad tokie aliejai naudojasi labai taupiai todėl kaina iš pirmo žvilgsnio atrodanti labai jau didelė iš tikro tik apgalvota investicija į jūsų plaukų grožį, bei puoselėjimą.
Man kažkodėl atrodo, kad šitas aliejukas yra kur kas lengvesnės konsistencijos nei įprastas Elixir Ultima, jeigu paskutinio kvapas labai saldus, Kerastase Chronologiste gali didžiuotis išskirtiniu ir neapsakomai nuostabiu aromatu. Poveikis - pamaitinti ir apsaugoti plaukų galiukai, būtent tokia šio aliejaus paskirtis.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig