2018 m. kovo 4 d., sekmadienis

Pavasaris su Guerlain


O rytiniu penktadienio planu buvo naujos Guerlain pavasario kolekcijos pristatymas. Puikiai žinote, aš esu labai labai didelė Guerlain kosmetikos gerbėja, turiu didelė Guerlain meteoritų ir bronzinių pudrų kolekcijas. Tikriausiai reikia parodyti jas bloge, nes pati nebe pamenu ką turiu. Ech, toks jau blogerių gyvenimas. Vienu žodžiu kai už lango žiemą ir sniegas, be galo smagu atsidurti gėlių oazėje ir šnekėti apie paskutines makiažo tendencijas ir nuostabų naują aromatą iš Guerlain.




Savaime suprantama, kad pagrindiniu smuiku Guerlain pavasario kolekcijoje groja nuostabios Terracotta bronzinės pudros. Šį kartą Terracotta Light Healthy Glow Powder didžiuojasi dar lengvesne tekstūra praturtinta aktyviais ingredientais, mineralais ir antioksidantais, kurie apsaugo odą nuo laisvųjų radikalų poveikio. 
Man labiausiai patinka Guerlain bronzinių pudrų dizainas, čia daugybė nuostabių atspalvių, kuriuos galima naudoti solo, tik sumaišius visus atspalvius kartu.  Per pristatymą Guerlain vizažistas pasakojo kaip su bronzine pudra padaryti veido kontūravimą, naudoti kaip skaistalus arba vietoje šešėlių. 
Negaliu nepaminėti ir La Petite Robe Noire Lip Colour’Ink matinių skystųjų lūpų dažų, spalvos labai ryškios, o tekstūra lengva ir nesausina lūpų. Skamba labai įdomiai, norėčiau išbandyti, nes ant rankos konsistencija labai labai patiko.


Naujas Guerlain mon de florale aromatas užburią nuo pirmo testavimo. Pagrindinės natos - bijūnai, levandos, jazminai ir vanilė. Apie kvepalus aš papasakosiu bloge jau netrukus (vakar su Sandra padarėme tobulai gražias nuotraukas), o Jums, mano brangieji, labai rekomenduoju atsilankyti parduotuvėje ir susipažinti su šiuo nuostabiu pavasarišku kvapu.




















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig