2018 m. kovo 4 d., sekmadienis

TEAOLOGY GREEN TEA RESHAPING BODY SCRUB Kūno šveitiklis


Kiek darbų pavyko padaryti per savaitgalį, net pačiai sunku patikėti, kaip nuostabiai ir iš peties padirbėjome su Sandra tiek fotografavimu su naujais drabužiais, net pačiai sunkiai tikėtina. Galėsiu kelias savaites džiuginti savo skaitytojus naujais deriniais ir makiažo nuotraukomis. Sekmadienio vakarą, nes nori ir energijos liko labai daug, nusprendžiau užbaigti apžvalgą apie tobuliausią, tačiau vienų iš brangiausių mano turimų kūno šveitikliu TEAOLOGY GREEN TEA RESHAPING BODY SCRUB su  „Tea Infusion®“ technologija.







TEAOLOGY –  iš meilės sukurta kosmetinių priemonių linija. Iš meilės arbatai. Meilės Grožiui. Meilės naujovėms. Atskleisdami nepakartojamas arbatos galimybes, mes siekėme sukurti kažką visiškai naujo. Taip mes atradome unikalią „Tea Infusion®“ technologiją – veiksmingo poveikio priemones su galingiausiu antioksidantu arbata. Pirmą kartą visa odos priežiūros priemonių linija sukurta sujungus plačiai žinomą arbatos augalo ( Camellia Sinensis) efektyvumą su nepaprastai maloniomis tekstūromis ir aromatais. Nuo drėkinamojo iki jauninamojo, nuo maitinamojo iki liekninamojo ar anticeliulitinio poveikio, kiekviena priemonė sukurta be kenksmingų ingredientų: parabenų, parafino, mineralinių aliejų, SLS, SLES, dirbtinių dažiklių, formaldehido.
TEAOLOGY – tai iš tiesų prabangių ir veiksmingų priemonių linija.


Kūno šveitiklis su žaliąja arbata ir druska
Nuostabaus kūno šveitiklio sudėtyje yra arbatos lapelių, druskos, bergamotės, saldžiojo apelsino ir rozmarino eterinių aliejų, kurie padeda šalinti skysčių perteklių iš poodinio sluoksnio ir lygina odą. Masažo judesiai ir ypatingas jonų-osmotinis poveikis didina drenažines druskų savybes. Pašalindamas negyvas odos ląsteles ir nešvarumus, šveitiklis pagerina odos gebėjimą pasisavinti reikalingus komponentus ir sustiprina liekninamąjį žaliosios arbatos poveikį. Maitinamieji, energizuojantys ir tonizuojantys eteriniai aliejai suteikia odai švelnumo ir stangrumo.
Naudojimas:
Lopetėle išmaišykite druską su aliejumi, šveitikliu masažuokite odą, tuomet nuskalaukite vandeniu. Naudokite vieną ar du kartus per savaitę. 











Mano nuomonė:

Po sunkios darbo savaitės taip norisi vakarą praleisti vonioje su kartu vandeniu, ypatingu aliejumi ir tobulu kūno šveitikliu, kuris idealiai poliruoja kūno odą, maitiną ir suteikia švelnumo. Aš manau, kad tobulą šveitiklį jau radau, aišku, sakiau taip jau ne vieną kartą, tačiau vis bandai ir turi su kuo lyginti. Iš kitos pusės, šveitiklio kaina nėra maža, visus 36 EUR (pirkti Kristiana parduotuvėse), todėl nieko kito, apart tobuliausio kūno šveitiklio ir gauti neįmanoma. Pradėsime nuo labai prabangaus juodo įpakavimo, pati dėžutė yra plastikinė, yra mentelė, todėl naudoti produktą yra ypatingai patogu. Kaip matote iš šveitiklio konsistencijos, beveik pusė įpakavimo yra aliejus, o kita pusė stambi druska, prieš naudojimą būtina gerai išmaišyti visus sluoksnius. Aš sakyčiau, kad šveitiklis labai gerai poliruoja odą, kiek per stipriai, tačiau vertinant tai, kad jis skirtas kovai su celiulitu, o iki maudymukų sezono pražios jau ne tiek daug laiko, tai labai geras sprendimas. Nuo kūno šilumos druska palaipsniui tirpsta, aliejai susigeria į kūną ir oda tampa nepasakomai švelni ir gerai pamaitinta. Aš naudoju šveitiklį pagal paskirtį, nes jo nėra ypatingai daug, o didesnio poveikio norisi ant šlaunų ir kojų. 
Ar rekomeduoju? Tikrai labai rekomenduoju susipažinti su TEAOLOGY priemonėmis, negaliu pasakyti, kad šveitiklis tai tas produktas į kurį pati investuočiau tiek pinigų, tačiau veido priežiūros priemonės (ypač grožio eliksyras ir stangrinamasis veido kremas) OMG kokio tobulumo. 

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig