2018 m. kovo 6 d., antradienis

Urban Decay Spring collection 2018 ir makiažas



Labas rytas, mano brangieji, pirmadienis - blogo nedarbo diena. Taip atsitinka visiškai netikėtai, tai užsirašau į makiažą, tai dar kitų darbų atsiranda, vienu žodžiu, visą naktį mano pirštai rašė naujus blogo įrašus, vos sugebėjau sulaukti iki ryto. Pradėsime nuo naujų Urban Decay makiažo kolekcijų ir tobulo makiažo, kurį man atliko UD vizažistė Gerda.

Kaip tikriausiai matėte iš mano Instagram Stories video, aš gavau UD naujienų siuntą. Mano džiaugsmui nebuvo ribų, kai supratau, kad mano rankose dvi labai ryškios paletės, kurias aš būtinai išbandysiu ir papasakosiu apie juos bloge, taip pat, tradiciškai padarysiu labai neįprastus makiažus. Bet grįžtame prie vakar dienos, nes aš labai norėjau išbandyti Kristen Leanne ryškiausią paletę (na taip, o kas gali iš manęs tikėtis tiesiog tradicinio akių pravedimo ir raudonos spalvos lūpų dažų)? Manau tikrai niekas, dievinu labai ryškus ir visiškai neįprastus makiažus. Bet kol kas labai greitai apžiūrime naujienų lentynas...







OMG, kokios nuostabios ir ryškios spalvos. Kaip jau supratote iš pirmos nuotraukos, mano makiažas buvo atliktas naudojant būtent šiuos atspalvius.



Negaliu pasakyti, kad esu visiškai oranžinių ir kiek neįprastu nude atspalvių fane, tačiau būkime realistais, dažniausiai atliekant dieninius makiažus kiekvienai dienai naudoju būtent juos. Šitoje paletė labai gražiai subalansuotos spalvos, nuo šviesiausio iki tamsiai rudo. Neseniai išgirdau, kad būtent oranžinės spalvos tobulai paryškina mėlynų akių spalvą. Jūsų akys nemėlynos? Nieko baisaus, spalvoti kontaktiniai lęšiai gali pataisyti bet kokia situaciją, pvz. kaip mano. Man vizualiai bet kokie makiažai atrodo gražiau su šviesios spalvos akių atspalvių. Taip, taip, aš gi galiu ekperimentuoti, įdedu lęšius, vienas įvaizdis, išimu, visai kitas. Pasakysiu nuoširdžiai, išimti lęšius norisi tik vėlai valake, nes vaizdas tobulas.

Negaliu nepaminėti ir labai gražios ir, iš kitos pusės praktiškos higlighterių paletės. Kaip aš sakau: "Visi žmonės kaip žmonės, o pas mus skruostai spindi ypatingai, nei mes žinome paslaptį". Vat būtent idealiai spindinčių skruostų paslaptis - UD Higlighteriai.


Koks mano mėgstamiausias makiažo pagrindas? UD All Nighter, spalva 4.0. Pasakysiu atvirai, labai ilgai ieškojau būtent tokio atspalvio. Jis neutralizuoja mano raudonį, idealiai atrodo tiek realiame gyvenime, tiek nuotraukose. Aš manau, nuotraukose viskas matosi puikiai, net macro nuotraukose vaizdas idealiausias. Taip, prie šio makiažo pagrindo naudoju Optical Illusion makiažo pagrindą. Nepasakomai apsidžiaugiau tuo, kad pagaliau atsirado tobulas maskuoklis. Ne, dažniausiai naudojant All Nighter nieko maskuoti ir nereikia, bet kartais norisi pašviesinti paakių zoną.




Prie šitos Velvetizer makiažo fiksavimui skirtos pudros aš sustojau ilgai, niekada nesu bandžiusi kažkuo panašaus. Pudra labai smulki, įpakavimas tobulas, rezultatas stulbinamas, beliko sulaukti, kada pudra atsiras pardavime.



Tradiciškai veidas prieš makiažą. Šį kartą aš pasidaviau eksperimentui ir Gerdos fantazijai, aš nežiūrėjau į veidrodį visai, labai norėjau pamatyti galutinį variantą.


Ką galiu pasakyti? Wowwwww, omg, kaip tobulai viskas atrodo. Aš taip dažytis dar nemoku, nors man vis atrodo, kad makiažus darau gerus. Kas svarbiausiai? Praktika ir geros priemonės skirtos makiažui atlikti. Ką rekomenduoju drąsiai? Urban Decay, nesvarbu ką pirksite, ar šešėlių paletę, ar kreminę pudrą, ar higlighterius, manau tikrai liksite patenkinti. Su pavasariu, mano brangieji, o aš sakau 'ačiū' Urban Decay kompanijos atstovams ir Gerdai už tobulai atliktą makiažą.


















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig