2018 m. kovo 6 d., antradienis

Kocostar lūpų kaukė drėkinanti sausas, suskeldėjusias lūpas


Atrodo jau atėjo kalendorinis pavasaris, atrodo ir saulė jau šviečia už lango, bet vėjas labai stiprus. Labai rekomenduoju pasirūpinti savo veido oda, naudoti apsaugančias nuo vėjo priemones, o ką gi daryti su lūpomis? Jeigu žiemos pradžioje su šerpetojimu ir sausumu galėjo susitvarkyti įvairūs lūpų balzamai, dabar jau jie nebe padėda, aš nakčiai tepu labai storą maitinamojo kremo sluoksnį ant lūpų. Ne, skonis šlykštus, tačiau rezultatas  geras, o ką daryti, jeigu norisi matinių lūpų? Gavus Lip Mask testavimui labai apsidžiaugiau, gal tai bus tai, ko labai seniai ieškau, sos priemonė lūpų atgaivinimui?



Kocostar lūpų kaukė -  (rožinė persikų, mėtinė vynuogių, juodoji vyšnių) hidrogelio lūpų kaukė, drėkinanti sausas, suskeldėjusias lūpas.
       Su botaniniais ekstraktais ir drėkinančiais elementais;
       Mėtų lapų vanduo detokskuoja lūpas, atšviežina odą, ją gydo ir nuramina
       Žalios arbatos lapų ekstraktai lūpas drėkina ir atgaivina odos paviršių;
       Prilimpa prie lūpų ir nenukrinta;

Naudojimas: uždėkite kaukę ant švarių, sausų lūpų. Laikykite 10 min. Leiskite serumo pertekliui įsigerti į odą.

Kaina: 3,9 eur





Mano nuomonė:

Esu bandžiusi be galo daug nuostabių Korėjietiškos gamybos lakštinių kaukių veidui ir gelinių kaukių paakių zonai, jos tikra nuostabios, to paties tikėjausi ir iš lūpų kaukės, vieno didelio stebuklo. Norėjau, kad po naudojimo mano lūpos taptų putlios, gražios, švelnios, pamaitintos ir be šerpetojimų. Atidarome įpakavimą ir matome labai dideles juodos spalvos lūpas, oh, kaip įdomiai atrodo. Didelis pliusas, lūpos tvirtai laikosi, pamesti sunku, tačiau darant kokius nors lengvus namų darbus jie vistiek juda, todėl rekomenduoju skirti laiko sau, įjungti muziką ir pagulėti ramiai nors 10-15 min. 
Ar aš gavau tokį rezultatą, kokio tikėjausi? Negaliu taip pasakyti, lengvas maitinimas ir gana malonus aromatas, viskas ką aš pajaučiau. Tai labiau fancy dalykas, todėl vakare teko atsiprašyti savo maitinamo kremo ir vėl tepti lūpas storu sluoksniu.


PR sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig