2018 m. kovo 7 d., trečiadienis

Saryna Key - PLAUKŲ PRIEŽIŪROS PRIEMONĖS SU AFRIKINIŲ SVIESTMEDŽIŲ SVIESTU


Labas rytas, mano brangieji, aš ir vėl apie plaukus. Tikriausiai jau matėte vakar mano Instagram stories, aš savo spalvą kiek patamsinau. Pasakysiu nuoširdžiai, į savo geltoną spalvą ir ataugusias šaknis žiūrėti tiesiog negalėjau, iš kitos pusės man buvo daromos plaukų maitinimo ir atstatymo procedūros, todėl dažyti nebuvo jokios prasmės, vistiek spalva nusiplaus kelis kartus greičiau, tai kam žaloti plaukus. Dažniausiai aš naudoju pilkinančius plaukų šampūnus ir stipriai maitinančias plaukų kaukes, tačiau šį kartą (turint tokį oranžinį atspalvį, kokį turėjau), man buvo visiškai nesvarbu, todėl testavau plaukų plaukų priežiūros priemone pilnu pajėgumu nebijodama ne dėl spalvos, nei dėl rezultato. Patiks, nepatiks, bus ką aprašyti bloge. Pasakysiu iš karto, Saryna Key - PLAUKŲ PRIEŽIŪROS PRIEMONĖS SU AFRIKINIŲ SVIESTMEDŽIŲ SVIESTU paliko labai gerą įspūdį, labiausiai patiko aliejukas skirtas plaukų galiukams.



        

Gryną afrikinio sviestmedžio sviestą sudaro 70% keratino proteinų, iš kurių sudaryti plaukai, ir 30% aminorūgščių, iš kurių ir susideda proteinai.

• Šios dvi medžiagos atgaivina plaukus tokiu pačiu būdu, kaip vanduo atstato mūsų kūno skysčių balansą. Aminorūgštys ir keratinas atkuria vidinę plauko struktūrą, papildydami medžiagų, iš kurių yra sudaryti plaukai, atsargas.

• Sviestmedžio sviesto sudėtyje yra labai daug vitaminų A, E ir F. Be to, šis sviestas turi daug intensyvaus poveikio antioksidantų, kurie sustiprina ir atgaivina plaukus.

• Natūralus UV filtras saugo plaukus nuo saulės daromos žalos. Sviestmedžio sviestas natūraliai drėkina plaukus ir palaiko jų skysčių balansą. Plaukai tampa minkšti ir lygūs, sveikai žvilga.

Svarbiausi faktai apie sviestmedžio sviestą:

• Sudarytas iš 70% natūralaus keratino ir 30% aminorūgščių;

• Turi labai daug vitaminų A, E ir F;

• Intensyvaus poveikio antioksidantas;

• Atstato ir drėkina plaukus.

• SARYNA KEY 4 linijos:

„Damage Repair“ – pažeistiems, nusilpusiems plaukams,

„Volume Lift“ – ploniems plaukams,

„Curl Control“ – garbanotiems plaukams

„Color Lasting“ – dažytiems plaukams

• Produktai pagaminti nenaudojant žiauraus elgesio su gyvūnais. Produktų buteliukai ir indeliai yra 100% perdirbami.


• Pagaminta Izraelyje.





Mano nuomonė:

Aš labai atsargiai žiūriu į plaukų priežiūros priemones su įvairiais aliejais sudėtyje. Pasakysiu kodėl: tokios priemonės gali būti ypatingai sunkios mano balintiems plaukams, apsunkinti taip, kad plaukų apimties visai nelinks, o bus tik labai standžios garbanos, kurių iššukuoti bus tiesiog neįmanoma, taip pat maitinančios priemonės greičiausiai pašalina spalvos pigmentus, todėl plaukas praranda taip norimą pilką atspalvį ir tampa baltu (čia geriausiu atveju, mano atveju, geltonu). Kaip aš sakiau, dėl spalvos aš jau nesiįjaudinau, nes prarasti nebuvo ko, todėl drąsiai testavau įvairiausias plaukų priežiūros priemones. Kaip keista, aš blogerė jau 4 metai, ir noras atrasti ir kažką išbandyti tikrai niekur nedingo. 
Aišku, aš labai mėgstu testuoti pilnus įpakavimus, tačiau ką daryti su tomis priemonėmis, jeigu jos netinka, nepatinka. Padovanoti neįmanoma, nes jau pradaryti įpakavimai, kažkam atiduoti irgi nesinori. Vienu žodžiu, testuoti kelioninius rinkinius gerai, išbandai kelis kartus, jeigu patinka, prašai pilno įpakavimo, jeigu ne, užmiršti kaip baisų sapną. Saryna Key - PLAUKŲ PRIEŽIŪROS PRIEMONĖS SU AFRIKINIŲ SVIESTMEDŽIŲ SVIESTU man patiko, net einant namo su pilnu maišu dovanu iš Polhem pristatymo, aš jaučiau būtent šių priemonių aromatą. Neslėpsiu, labiausiai man patiko aliejukas, kuris skirtas plaukų galiukams maitinti. Jis labai tirštas, koncentruotas, maloniai kvepia, kiek apsunkina, tačiau puikiai maitina. Būtent tai, ko reikia mano plaukų galiukams. Aš manau mano buteliukas naudosis labai taupiai, nes man užtenka vieno lašelio pašildyti rankose ir paskirstyti ant visų plaukų. Šampūnas ir kondicionerius labai aukštos kokybės, gerai maitina, tačiau jeigu jūsų plaukai nėra pažeisti, labai rekomenduoju pasirinkti ne atstatančią, o tarkim plaukų priežiūros liniją skirtą ploniems arba dažytiems plaukams.


PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig