2018 m. balandžio 18 d., trečiadienis

EVELINE 8 In 1 Total Action


Su savo plaukais ir nagai daryti ką tik nori galima labai ribotą laiko tarpą. Puikiai prisiminu, kaip balindavau savo plaukus ir dažydavau juos pilkais plaukų dažais, o po to leisdavau per skirtingus seminarus bandyti įvairiausius plaukų dažus ir priežiūros priemones. Žinote, kada viskas pasibaigė? Kai plaukai lūžo beveik prie pat šaknų ir dažyti nebuvo ko. Tik tada susimąsčiau, išsirinkau tinkamas plaukų priežiūros priemones, beveik nebandau skirtoingų profesionalių priemonių ir laikausi išvados, kad geriau mažiau, bet pastoviau. Su nagais buvo ta pati istorija, pradėjau lakuoti nagus geliu pati namų sąlygomis. Viskas buvo tobulai gerai, praėjo metai, o tada nagai pradėjo lūžinėti, o gelis nesilaikė visai.



8 in 1 TOTAL ACTION" Intensyvaus poveikio nagų kondicionierius. Daug problemų, vienas sprendimas. Greitas ir veiksmingas atsinaujinimas. Pažangi formulė su aktyviu kompleksu „Strong Nail“, kuris įsiskverbia į nago struktūrą, veiksmingai atnaujina ir atkuria ją. Sustiprina ir sukietina nagą, skatina augti nagų plokštelę. Pagerina nagų lankstumą, todėl jie tampa atsparesni mechaniniams pažeidimams. Apsaugo nuo trūkinėjimo, lūžinėjimo ir skilinėjimo. Padeda atkurti lygų nagų paviršių ir grąžina blizgesį pažeistiems ir pilkšviems nagams. Jau po 10 gydymo dienų visos jūsų problemos išnyks, ir jūs mėgausitės gražiais ir sveikais nagais. Intensyvi gydomoji priemonė pažeistiems ir trapiems nagams. 


Naudojimas: 1 diena: tepkite tiesiai ant nago. 2 diena. užtepkite antrą sluoksnį. 3 diena: nuvalykite ankstesnius sluoksnius „NAIL THERAPY" valikliu ir pakartokite gydymą. Naudokite 2-3 savaites, po to vieną kartą per savaitę kaip pagrindą. Dėmesio: Netepkite ant pažeistų nagų (pavyzdžiui, nuvalę hibridinį ar akrilinį laką). Prieš naudodamiesi, apsaugokite nagų odeles alyvuogių aliejumi ar kremu. Stenkitės kad priemonė nepatektų į akis. Degus! Nenuryti. Laikyti toliau nuo vaikų. Sudėtyje yra 2% formaldehido. Negalima naudoti jei yra alergija bet kokiai sudedamajai daliai. Iš pradžių produktą reikia 2-3 dienas išbandyti. Kilus alerginei reakcijai, deginimo pojūčiui ar skausmui, priemonės nevartoti.







Mano nuomonė:

o Dieve, kiek skirtingų aliejų išbandžiau per tą laiką. Nagai, mano vizitinė kortelė, mano nagų labai graži formą, todėl jos prarasti aš negalėjau, plius manikiūro nuotraukos gaudavosi man geriausiai. O ką daryti, jeigu nagai vis lūžinėja iki mėsų, jeigu plauni plaukus ir jauti nagais vandens temperatūrą, jeigu bandai nulakuoti, o nagų lakas atsiskuoksniuoja? Skaitai forumus ir klausi kitų blogerių nuomones, Sandra ir dar kelios merginos rekomendavo išbandyti EVELINE 8 In 1 Total Action. Aš pasakysiu nuoširdžiai, didelio skirtumo ką bandyti nebuvo, nes noras buvo vienintelis, kad tik nagai baigtų skaudėti ir kabinti drabužius, plius priemonė kainavo pigiausiai, o gerų atsiliepimų buvo labai labai daug. Pirmą kartą lakavau neskaičius instrukcijos. Na o kam skaityti, juk ir taip logiška. Viskas buvo gerai, kol antras užlakuotas sluoksnis nepradėjo džiūti ir žvėriškai deginti nagų. Mano nagų plokštelė buvo labai labai plona ir pažeista. Teko perskaityti instrukciją, kur gamintojas rekomendavo lakuoti nagus vakarais, plonu sluoksniu. Pirmą dieną nulakuoti nagus labai plonu sluoksniu, antrą dieną ant jau turimo sluoksnio nulakuoti dar vieną sluoksnį, trečia dieną viską ir nulakuoti iš naujo. Alerginės reakcijos nebuvo, nagai po truputi pradėjo atsigauti. Aš negaliu pasakyti, kad mano nagai dabar atrodo tobulai, ne, kai kurie vis dar lūžinėja, bet situacija kur kas geresnė, negu buvo iki to (bet praėjo du mėnesiai)
Ar rekomenduoju? Tikriausiai, rekomenduoju visada galvoti ką darai, o darant gelinį lakavimą daryti pertraukas tam, kad nagai nirs kiek atsigautų ir nebūtų super pažeisti.



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig