2018 m. balandžio 18 d., trečiadienis

Lakme Bio argan Oil


Labas rytas, mano brangieji, šiandien po pelnytos šventės (juk 3 ml. blogo peržiūros atsitinka ne kiekvieną dieną), aš vėl darbingos nuotaikos. Atsikėliau anksčiausiai, pasidariau kavos ir prie savo mėgstamos veiklos, blogo rašymo, šnekėsime apie Lakme Bio argan Oil.



Lakme k.therapy lengvos tekstūros argano aliejus greitai susigeria į plaukus jų neapsunkindamas. Vitaminas E veikia kaip antioksidantas, o argano aliejus suteikia plaukams elastingumo, saugo juos nuo lūžinėjimo. Plaukai tampa minkšti ir švelnūs, labiau žvilga. 

Naudojimas:Pirštų galiukais tolygiai paskirstyti 1-2 paspaudimus aliejaus ant sausų arba drėgnų plaukų ir iššukuoti. Norint pasiekti optimaliausių rezultatų, rekomenduojama naudoti kasdien. Nenuskalauti.





Mano nuomonė:

Kaip žinia, aliejus plaukams naudojame dažniausiai, aš savo bloge apie švariausius pasakojau N kartų, tačiau vis ieškau to tobulo, kuris būtų wow. Ar tai Lakme Bio argan Oil? Nuoširdžiai, man aliejus nelabai. Kodėl? Jo tekstūra gana tiršta, kvapas malonus, silikonai jaučiasi labai stipriai. Aliejus kiek sušvelnina plauką ir pamaitina plaukų galiukus, tačiau aliejui susigėrus, galiukai atrodo taip pat, kaip ir atrodė iki to. Aš manau, kad aliejus patiks toms, kieno plaukai labai ploni, nes neapsunkina plauko ir neriebina. Tai kuris gi mano mėgstamiausias plaukų aliejus? Saryna Key, tobulas tiek plaukų aliejus, tiek plaukų kaukė, mano plaukams šios tirštos ir sunkios priemonės (skirtos plaukų atstatymui) patiko kur kas labiau, nei Lakme.

PR sample







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig