2018 m. balandžio 14 d., šeštadienis

H&M Conscious Exclusive 2018


Labas rytas, mano brangieji, koks nuostabus oras už lango, jau suplanavote savaitgalį? Mano renginių mataronas vis tęsiasi, todėl aš traukiu iš spintos sukneles, šiandien antrojo Mados Infekcijos diena. Vakar man nepatiko absoliučiai nieko, todėl pereiname prie malonesnių dalykų, o jeigu dar tiksliau prie H&M Conscious Exclusive 2018.

Ketvirtadienį mes labai skubėjome į kelis renginius, viskas nuostabu, tačiau aš nekantravau pamatyti būtent šią H&M kolekciją. Dažniausiai, Conscious Exclusive tokios įspūdingos, kad norisi nusipirkti visas sukneles iš karto net negalvojant. Šiais metais išimčių nėra, mano favoritais tapo žalią, baltoji, tunika, ilgos kelnės... ech, gal reikėtų pasakyti geriau taip, užmerktomis akimis nusipirkčiau visą kolekciją iš karto, nes tokių drabužių kokybė jau tikrai kitokia, iš kitos pusės, ir kainos aukštesnės, juk už kokybę ir idėją reikia mokėti.

„H&M Conscious Exclusive“ – tai kasmetinė išskirtinių kūrinių kolekcija, demonstruojanti didėjančias tvarios mados galimybes. Šiemet „H&M“ kolekcijoje pristato ECONYL® nailono pluoštą, pagamintą iš žvejybinių tinklų ir kitų nailono atliekų, o taip pat – pirmą kartą – ir perdirbtą sidabrą.

Negaliu kelių žodžių nepasakyti apie tobulą kolekcijai pasirinktą vietą Miesto Laboratoriją. Fantastiškas vaibas, nuostabi aplinka, gražios detalės. Aš jau parašiau savo draugėms blogerėms, kad būtinai privalome čia sugrįžti fotosesijoms. Nuoširdžiai, nieko nuostabesnio nesu mačiusi....



























SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig