2018 m. balandžio 16 d., pirmadienis

Kiehl's naujienos


Labas rytas, mano brangieji, savaitgalis prabėgo kaip viena diena, tikriausiai dėl to, kad renginių ir veiklos buvo ypatingai daug. Šiandien jau ruošiu šventinį stalą, manau vakare tikrai pasieksiu 3 ml. blogo peržiūrų, todėl laikas švęsti, na o tam, kad tai padaryti, turiu parašyti ką nors įdomesnio. manau Kiehl's naujienos būtent tai, kas įdomu visiems.


Kaip ir kiekvienoje kosmetikos linijoje, svarbiausiai išsirinkti tas priemones, kurios tau tinka ir patinka. Aš negaliu pasakyti, kad Kiehl's man patinka absoliučiai viskas. Ne, taip tikrai nėra. Jau ruošiu blogo įrašą apie dažniausiai naudojamas kosmetikos ir veido priežiūros priemones, padariau nuotraukas ir supratau, Kiehl's priemonių ten nemažai. Kol kas grįžtame prie naujienų.
Pajausk vitamino C galią su intensyviu serumu nuo raukšliu. Jo sudėtyje vitamino C dozė (net 10,5% (L- askorbino rūgštis) ir hialurono rūgštis. Klinikiniais tyrimais įrodyta, kad intensyvi veido priežiūros priemonė kovoja su raukšlėmis ir gerina odos struktūrą.
Aš jau padariau visų naujienų nuotraukas, todėl greitai pereisiu prie testavimo, tada galėsiu pasidalinti savo nuomone. Kiehl's atstovai sakė, kad vitaminas C gali kiek pašildyti odą, todėl nereikia bijoti. Jau nekantriai laukiu teigiamo efekto mano odai, nuoširdžiai... Nes kažkur girdėjau, kad pavasaris idealiai tinka rūgšties procedūroms, svarbu neužmiršti apie priemones su SPF filtrais, nors dažniausiai, net mano naudojamos kreminės pudros tokius turi.

Taip pat negaliu nepaminėti pirmosios Kiehl's lakštinės momentinio poveikio veido kaukės. Puikiai žinote, kad tiesiog dievinu tokias kaukes, tik reikia surasti ypatingą proga. Kaip aš jau pasakojau, tokias kaukes naudoju giliam odos drėkinimui prieš svarbius renginius, nes ir makiažas gerai atrodo ir veido oda tampa gaivesnė.

Paskutinė, bet neprasčiausia Ginger Leaf & Hibiscus Firming Overnight Mask skirta visų tipų odai. Kaip teigia gamintojas, jos konsistencija kreminė, kaukė puikiai maitina veido odą. Imbierų lapų ekstraktas veikia kaip antioksidantas, o kinrožės ekstraktas turi stangrinamųjų savybių. Kaukę galima naudoti kelis kartus per savaitę, rekomenduojama tepti ant viso veido, o iš ryto nuvalyti likučius. Nežinau kaip poveikis, bet švelni kreminė konsistencija ir tobulas rožių kvapas jau spėjo užkariauti mano širdį, todėl kaukę rekomenduoju drąsiai išbandyti.











Tokios naujienos laukia jūsų Kiehl's parduotuvėje Vilniuje PC Panorama ir PC Akropolis.













SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig