2018 m. balandžio 9 d., pirmadienis

NEW LAB MASKS FROM ORIGINS


Pati negaliu patikėti, šiandien rašau jau trečią įrašą bloge, tikriausiai mane taip veikia pavasaris o gal žinojimas, kad nuo ketvirtadienio bus tiek renginių, kad vargu, kad spėsiu prisėsti, o ne blogą rašysiu. Iš kitos pusės, buvau labai nuoširdžiai sužavėta naujų produktų testavimu, nes gavau dvi naujas veido kaukes iš Oigins, kurių net nėra asortimente, savo balsais turėsime nuspręsti, kokia iš naujienų atsiras lentynoje, balsuoti gali ir tu....








Mano nuomonė:

Bet kokia reklama yra gerai, bet kokia pramoga yra super gerai. Aš esu blogerė jau daugiau, nei keturis metus, bet mano nuomonės ir balso prašo pirmą kartą, o testuoti nematytas veido priežiūros priemones, kurių dar net nėra asortimente dar neteko. Po laiško gavimo iš atstovų nekantriai laukiau kaukių, jau mintyse nusprendžiau, kad man labiausiai patiks Dragon Fruit. Logiška, rožinė spalva, grūdėta tekstūra ir nerealus aromatas, bet viską reikia bandyti, o tik tada bandyti išsakyti savo nuomonę. 

Taip, aš balsavau už Ginder Kombucha, nes tai kreminės, labai švelnios tekstūros veido kaukė, pasiskirsto ant veido puikiausiai, po kelių minučių beveik susigeria į veido odą, po 10 minučių gamintojas rekomenduoja nuplauti kaukę vandeniu ir džiaugtis rezultatu. Man rezultatas labai labai patiko, veidas labai švelnus, pamaitintas ir oda minkšta lyg kūdikio. Dragon Fruit kaukė man patiko mažiau, tai gelinės konsistencijos, rožinės spalvos kaukė su grūdeliais, gamintojas rekomenduoja lengvais masažiniais judesiais įmasažuoti kaukę ir palaukti 10 minučių, kaip ir prieš tai aprašytą kaukę, likučius rekomenduojama nuplauti. Rezultatas geras, bet nežinau, jeigu reikia lyginti, mano balsas keliauja už Ginder Kombucha. 

Balsuoti gali ir tu, vienas like, vienas balsas, tai darome Instagrame @Origins puslapyje (balsavimas vyksta nuo Balandžio 8 iki 10 d.d.). O aš labai noriu, kad man patikusi kaukė nugalėtų ir atsirastų parduotuvėse.

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig