2018 m. balandžio 10 d., antradienis

Schwarzkopf Professional Goodbye Yellow šampūnas neutralizacijai


Labas rytas, mano brangieji, mano pirmasis atsiliepimas bloge skirtas visoms blondinėms, kurios kovoja su geltonais atspalviais ir visoms toms, kas svajoja apie šaltą plaukų atspalvį, nesvarbu, ar esate blondinė arba brunetė. Nusidažius šviesiai, aš supratau vieną labai paprasta dalyką, pilki atspalviai nusiplauna labai labai greitai. Mano plaukų spalvos ciklas buvo toks (mano pačios plaukai tamsūs, todėl išgauti norimą atspalvį buvo labai labai sunku) - violetinė -pilka-šviesi (švari spalva)- geltona. Logiška, kad be violetinės spalvos neutralizuojančio šampūno išgyventi nebuvo galimybių, bet kurį pasirinkti? Geriausias (geriausiai neutralizuojantys) yra Schwarzkopf Professional Goodbye Yellow.





Tai pirmasis labai pigmentuotas Schwarzkopf produktas, sukurtas neutralizuoti geltonus atspalvius. Priemonė švelniai valo plaukus, sudėtyje neturi SLS ir parabenų.

Priemonė sodrios mėlynos spalvos. Šampūno pH 4,5.


Naudojimas: sudrėkinkite plaukus, įtrinkite šampūną ir nuskalaukite.




Mano nuomonė:

Aš jau esu labai didelė mergaitė ir suprantu vieną dalyką, arba plaukai visiškai mirę, bet norimo atspalvio, arba geltoni, tačiau gyvi ir labai minkšti, trečio varianto nėra. Galima gerti vitaminus, daryti violetinės spalvos kaukes, naudoti mažiau plaukus žalojančius dažus, bet su laiku plaukai pavargsta nuo dažymo, balinimo ir šviesių atspalvių. Aš savo plaukus kiek patamsinau, nes labai noriu atauginti, bet geltonų plaukų problema niekur nedingo. Taip, dabar ji nestovi taip aštriai, kaip anksčiau, bet nuoširdžiai, šilti oranžiniai atspalviai nepatinka niekam, nebent toks jūsų dažymo tikslas. 
Aš esu mačiusi, kaip kirpėjai tonuoja po dažymo plaukus dažais ir dažomaisiais šampūnais, aš manau, kad Schwarzkopf Professional Goodbye Yellow kažkur netoli viso to reikalo, nes nuima geltoną spalvą geriausiai. Pirmą kartą aš bandžiau jį naudoti kaip įprastą šampūną, nedarykite taip, jis pūtuoja mažiausiai, ne toks jo tikslas. Rekomedacija: išplaukite plaukus įprastu šampūnu, o Schwarzkopf Professional Goodbye Yellow naudokite spalvos neutralizacijai. Paskirstykite šampūną per visą plaukų ilgį ir palaikykite kelias minutes. Noriu įspėti, jeigu jūsų plaukų struktūra labai pažeista, plaukai gali likti violetiniai, būkite atsargios ir padarykite spalvos testą (aš anksčiau niekada nedariau, bet eksperementų su plaukais man jau gana, todėl geriau sugadinti vieną sruogą, negu galvoti, ką daryti su visais plaukais). Schwarzkopf Professional Goodbye Yellow šampūnas labai violetinis, manau tai puikiai matosi nuotraukoje, todėl po naudojimo būtina gerai išplauti vonią. Gamintojas teigia, kad Schwarzkopf Professional Goodbye Yellow šampūnas neturi parabenų, SLS ir kitų blogiukų, man tai nėra super aktualu, pasakysiu tik tiek, kad šampūnas pažeidžia plaukus minimaliai (minimaliai sausina), tačiau naikina geltonus atspalvius tobulai, nuoširdžiai, tobulai. Labai rekomenduoju išbandyti, nesvarbu, ar esate blondinė arba brunetė siekianti tobulo šalto atspalvio, šitas šampūnas tikra palengvins jūsų plaukų priežiūrą ir prailgins laiką tarp dažymų.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig