2018 m. balandžio 10 d., antradienis

Maybelline New York Tattoo Brow nulupami ilgalaikiai antakių dažai


Viena iš įdomiausių naujienų rinkoje tai Maybelline New York Tattoo Brow nulupami ilgalaikiai antakių dažai. Aš labai norėjau išbandyti, bet OMG, kaip velniškai bijojau blogo rezultato ir tragiškų antakių, tačiau rezultatas pranoko visus lūkesčius.





Maybelline New York Tattoo Brow nulupami ilgalaikiai antakių dažai

Atsibusk su tolygiai užpildytais antakiais su Maybelline New York Tattoo Brow nulupamais antakių dažais! Ši nauja nulupama antakių dažų formulė dovanoja ryškius antakius, kurie išlieka iki 3 dienų*. Nereikia darytikorekcijų, lankytis grožio salone ar mokytis sudėtingų procedūrų! Tavo antakiai atrodys natūraliai ir nenusiteps. Nedirgina odos ir paprasta naudoti!

NAUDOJIMAS:
1. Užtepk, antakiams suteikdama norimą formą.2. Leisk nudžiūti bent 20 min. Kad efektas išliktų iki 3 dienų,leisk džiūti 2 val.

3. Nulupk, pradėjusi nuovidinės antakio pusės, judėdama link išorinės.

REZULTATAS:
Iki 3 dienų išliekantis dailiaisuformuotų ir tankių antakių įvaizdis.

NAUDINGAS PATARIMAS:Norimą formą lengviau sukursi naudodamasi vatos pagaliuku. Jokio vargo! Atkreipk dėmesį: kad rezultatas išliktų kuo ilgiau, nenaudok šveitiklių arintensyvių valiklių.








Mano nuomonė:

Merginos, kas iš mūsų nenori pabusti su tobiais antakiais? Mūsų galvoje jau seniai sukasi mintys, kad antakiai, tai veido rėmas, antakiai turi būti tokie ir tokie, mes išleidžiame labai daug pinigų geliams, pieštukams, vaškams, antakių šešėliams, dažams, formai pas specialistą palaikyti. O gal viskas labai paprasta? Gal išeitis Maybelline New York Tattoo Brow nulupami ilgalaikiai antakių dažai? 
Pasakysiu nuoširdžiai, labai apsidžiaugiau, kad gavau visus atspalvius testavimui, bet bandyti buvo baisu. Galvojau, o ką darysiu, jeigu nesigaus norimas atspalvis? O jeigu antakių gelis prilips prie turimų antakių plaukelių? Bet ne, viskas pavyko labai gerai (išbandžiau tik tada, kai keli blogeriai parašė savo gerus atsiliepimus, tada patikėjau, kad gausiu tokį rezultatą, kokį žada gamintojas).
Nors mano antakiai gana tamsaus atspalvio, aš naudojau Light Brown spalvą, nes ji šalto rudi tono. Logiška, oranžinių antakių nenori niekas, a ne? Dariau viską pagal instrukciją, sutvarkiau formą, užtepiau priemonę (priemonė gana tiršta ir klampoka, tepasi kiek sunkiai, bet dėl tobulų antakių, aš galiu padaryti bet ką) ir palaukiau 20 minučių. Nusiima dažų likučiai lengvai, spalva lieka ne super intensyvi, bet forma matosi akivaizdžiai ir tobulai gerai. Labai džiaugiuosi, kad gavau visus atspalvius, tamsų išbandžiau ant mamos, rezultatas irgi labai geras. Pasakysiu tik tiek, kad tamsesni atspalviai išsilaiko ant odos geriau, nes mano antakių po kelių dienų jau visiškai nesimatė. 
Apibendrinant noriu pasakyti, kad man priemonė labai patiko. Vasaros sezonas jau ne už kalnų, kai reikia galvoti apie vandeniui atsparius tušus ir kiek stipresnes priemones makiažui, kurios turi atlaikyti ir maudynes, ir ilgus vakarus, ir deginimasi paplūdimyje.

PR sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig