2018 m. balandžio 11 d., trečiadienis

MAC PRO LIP PALETTE


Labas rytas, mano brangieji, kaip seniai mes su Jumis nešnekėjome apie MAC kosmetiką, jau galvojote, kad mano meilė MAC praėjo? Oi ne, tikrai ne, visos nuotraukos laukia savo eilės, artėja Mados Infekcija, reikia daugiau dėmesio skirti dizaineriams, bet ką aš darau šnd? Rašau apie išbandytą kosmetiką. Aš manau, kad niekas nepuošia merginų ir moterų geriau, nei tobulos ryškios spalvos lūpų dažai, būtent todėl turint pasirinkimą ką testuoti, čiupau MAC PRO LIP PALETTE ir skubėjau namo išbandyti atspalvius.







Mano nuomonė:

Labai gaila, kad tokių nuostabių lūpų dažų MAC palečių nėra Lietuvos rinkoje. Prisipažinsiu, pas mane tokių stebuklų net kelios, todėl džiaugiuosi kiekvieną minutę savo turtu. Na, o jeigu rimtai, kažkur įkišau savo MAC Lady Danger lūpų dažus. O gal reikėtų pradėti ne nuo to? Aš, kaip mados blogerė, derinu lūpų dažų spalvą prie ryškiausio drabužio derinio akcento. Dažniausiai, tai Furla rankinė, kuri tinka bet kur ir bet kada (logiška, jeigu turėčiau kelių atspalvių rankines, gal būtų kitaip, bet kol viena, situacija tokia, o naujų aukštakulnių norisi labiau, nei kito atspalvio rankinės), jos spalva oranžiniai-raudona, todėl būtent tokios spalvos lūpų dažų man ir reikia. Logiška? Manau labiau, nei akivaizdu, todėl oranžinių atspalvių lūpų dažų paletė mano 'must have'. Dažniausiai naudojamas atspalvis -matinis So Chaud. Atspalviai vos ne broliai, todėl aš nelabai ir pergyvenu dėl savo netekties. Ne, pergyvenu, nes tai buvo limituoto leidimo Lady Danger, todėl reikės peržiūrėti visas rankines, nes būtent raudonai-oranžiniai lūpų dažų atspalviai dažniausiai naudojami ir aš vis sugebu įmesti lūpdažį į vieną iš savo rankinių, o į kurią, velniai žino.
Grįžtant prie paletės noriu pasakyti, jeigu turite galimybę nusipirkti, labai rekomenduoju būtent taip ir padaryti, nes naudoti patogu, atspalviai suderinti idealiai, tinka profesionaliam naudojimui ir toms, kas mėgsta tepti lūpų dažus šepetėliu (nuoširdžiai net nelabai įsivaizduoju kito būdo tobulai padengti raudoną lūpų dažą).

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig