2018 m. balandžio 11 d., trečiadienis

L'oreal HYDRA GENIUS


Ar kada nors pirkote L'oreal veido priežiūros priemones? Aš net pirkau, nežiūrint į tai, kad gaunu testavimui labai labai daug skirtingų veido priežiūros priemonių. Mano 'must have' iš L'oreal yra akių makiažo valiklis, drėgnos servetėlės skirtos makiažo valymui ir veidą valančios molio kaukės. Susimąsčius gerai supratau, kad tai dar ne viskas (aš dabar šneku tik apie tas priemones, kurias pirkau pati, o tai reiškia, kad jo tinka ir patinka, juk logiška, a ne?). Šnekant apie veido odos priežiūrą negaliu nepaminėti ir NUTRI GOLD maitinamojo veido kremo, kuris idealiai gelbsti mano odą per šalčius žiemą ir pavasario sezonu. Gavus pasiūlymą išbandyti L'oreal HYDRA GENIUS aš pagalvojau, na koks dar odos drėkinimas, juk man jau reikia stipraus stangrinimo ir papildomos priežiūros nuo raukšlių. Pasirodo, dar ne viskas prarasta, nes L'oreal HYDRA GENIUS skirtas jautriai ir sausai odai man labai patiko.





– 72 valandoms* sudrėkinta oda.
– gaivesnė ir švelni oda.
   Diena po dienos: oda nuolat drėkinama.

INOVACIJA

Gelinės tekstūros drėkiklis, praturtintas alijošių vandeniu, žinomu dėl mineralų, svarbių odos drėkinimui, gausos, ir hialurono rūgštimi. Kremas akimirksniu susigeria į odą ir jos neriebina.





Mano nuomonė:

Pradžioje galvojau, kad tai visiškai ne mano istorija, nes tiesiog paprasto drėkinimo mano odai jau per mažai. Specialistai rekomenduoja nuo 30 naudoti kiek stipresnes priemones nuo raukšlių, o veido drėkiklius palikti jaunom mergaitėms iki 25. Didelis noras išbandyti padarė savo, o gal išbandžius veido šveitiklį ir veido naktinę kaukę su hialuronu aš labiau patikėjau rezultatu. Iš dviejų testavimui gautų veido kremų variantų (sausai-jautriai ir normaliai-mišriai) aš išsirinkau sausai-jautriai. Drėkinti, tai jau drėkinti, plius kremai jautriai odai man kelia daugiau pasitikėjimo. 
Labai patiko pats įpakavimas su pompa, stiklinis buteliukai ir 70 ml pačio kremo. Kremo tekstūra nėra riebi, susigeria akimirksniu (mačiau, kad kremas riebiai-mišriai odai visai panašus į vandenuką), idealiai tinka naudoti kaip makiažo pagrindą. Labai didelis pliusas - kremas nekemša porų, kvepia maloniai, nors kiek stipriai, lengvos nelipnios tekstūros. Kodėl L'oreal HYDRA GENIUS patiko man? Nes po naudojimo veido oda tampa stengrensė, o tai tobulas rezultatas. Aišku, odos patempimo nėra, tai tiesiog drėkinimas, kuris yra būtinas bet kokio amžiaus odos priežiūros rutinoje.


PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig