2018 m. gegužės 8 d., antradienis

Kenzo World


Labas rytas, mano brangieji, kaip parodė praktika, vienos išeiginės man per mažai, reikėtų jau gal atostogų. Kol kas išvažiuoti negaliu, laukia daug renginių, todėl jau šią savaitę apie pristatomas naujienas šnekėsime plačiau. Tikriausiai matėte mano Instagram profilyje, kad gavau testavimui Kenzo World EDT ir EDP naujus aromatus. Jeigu prie Mugler kvapo reikia pratintis, šie kvepalų buteliukai akimirksniu užkariavo mano širdį ir vietą ant kosmetikos staliuko.




Naujas žėrintis tualetinis vanduo moteriai, kuri nepriima savęs rimtai. Aromatas apjungia visą gėlių puokštę su traškiais vaisias. Labai moteriškas. Nuostabus kibirkščiuojančios kriaušės, šviesaus bijūno, migdolo žiedų ir itin moteriško iriso derinys. 
Vaisių ir gėlių sprogimas moteriai, kuri drįsta būti savimi.
Ikoniškas akies formos buteliukas apipavidalintas šviesiu rožiniu atspalviu.

KENZO kviečia kiekvieną moterį būti savimi, būti išskirtine ir nesuvaržyta. KENZO WORLD - pasaulis toks, kokį matote Jūs!

Kur pirkti: Kristiana








Mano nuomonė:

Dievinu Kenzo aromatus nuo senų laikų, buvau ištikima Flower ir Amour kvepalų mylėtoja. Mane labai žavi ne tik pats aromatas, bet ir buteliuko dizainas, toks lakoniškas, išskirtinis ir unikalus. Pasakysiu dar daugiau, aš kažkur turiu tuščią Kenzo Amour buteliuką baltos spalvos. Ne, buteliuko niekada nekolekcionavau, ypač tuščių, bet čia net buvo gaila išmesti. 
Man atiteko didelė garbė įvertinti naujieną ir papasakoti apie savo įspūdžius Jums, mano brangieji. Šį kartą buteliukas labai neįprastas, šiuolaikiškas dizainas, brailio šriftas ir unikalus Kenzo pakabukas auksinio burbuliuko formos. 
Jau tikriausiai supratote iš nuotraukų, man labiausiai patiko rožinė EDT versija, ji saldi, pudrinė, lengva ir neįpareigojantį. Skamba labai arti kūno saldžiais vaisiais ir pudriniais irisais. Tai mano mėgstamiausia kvepalų natų kombinacija, čia net nebuvo minčių, kad kvapas galėtų man nepatikti. Mėlynoji EDP versija kiek šaltesnė: baltos gėlės paskanintos raudonais vaisiais ir Ambroksan molekule. Paskutinė nata reiškia tik vieną, ant kiekvieno kūno (priklausomai nuo odos, kūno temperatūros ir metų laiko) kvepalai skambės vis kitaip. Kenzo World EDP unikalus garsiojo parfumero Francis Kurkdjian kūrinys, todėl jis taip panašus į nišinės parfumerijos perliukus.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad labai rekomenduoju susipažinti ir įvertinti naujus aromatus patiems (taip, nauja tik EDT versija), nes būtent tokių aromatų labai reikia vasaros sezonui: lengvų, žaismingų, vaisinių ir neįpareigojančių.

PR sample











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig