2018 m. gegužės 7 d., pirmadienis

THE RITUAL OF NAMASTÉ HYDRATING AMPOULE BOOSTERS


Visai neseniai man atiteko garbė sudalyvauti THE RITUAL OF NAMASTÉ naujienų pristatyme. Aš nuoširdžiai tikėjausi tobulų kūno priežiūros priemonių, nes THE RITUALS mano slaptoji meilė, bet gavau testavimui veido priežiūros priemones. Aš nelabai mėgstu testuoti ant savi veido aklai nežinia kokias priemones, jau nebe 20 metų, o po neseniai testuojamo kremo vos pavyko išgydyti spuogus. Smalsumas šį kartą nugalėjo, iš visų gautų priemonių patiko veido prausiklis ir ampulės, apie kurias plačiau pašnekėsime šiandien.



Aktyvi pagalba dehidratuotai  ir sausai odai ampulės formoje.
Ampulės: 7 x 2 ml (14 ml)
Šis itin koncentruotas skystis tiekia odą intensyvų drėkinimą  ir akimirksniu suteikia jūsų odai lygesnę ir šviesesnę išvaizdą. Aktyvus kompleksas su hialurono rūgštimi ir vandeniu iš Indijos rožių hidratų padeda išlaikyti natūralią  odos drėgmės pusiausvyrą. Todėl oda atrodo sveika, spindinti.
Per amžius indiška rožė buvo laikoma grožio ir meilės simboliu, o jos vanduo yra plačiai naudojamas dėl  drėkinančių savybių. Šventasis lotasas -  grynumo ir išminties simbolis yra žinomas dėl savo raminančių savybių.
Aktyvus kompleksas su hialurono rūgštimi ir indiška rože padeda atkurti odos drėgmės pusiausvyrą  ir suteikia odai elastingumo. Natūralūs augaliniai antioksidantai padeda apsaugoti odą nuo neigiamų išorinių veiksnių.






Mano nuomonė:
Pasakysiu iš karto, kad anti-age ampulės mano odai patiko žymiai labiau, savo dovanų maišelyje radau kelioninė rinkinuką ir ten buvo būtent viena nuo senėjimo saugantį ampulė su serumu. 
Pradėsiu nuo to, kad ampulės yra stiklinės, vienos pilnai užtenka 3-4 kartams. Šitas ampules galima drąsiai naudoti kaip ryte, taip ir vakare. Priemonės tekstūra lyg vandenukas, gal anti-age kiek lipnesnės ir turi saldų aromatą, hydrating visai neutralios, susigeria akimirksnio, nekemša porų ir iš karto atgaivina veido odą. Kaip ir sakiau, priemonės naudojasi labai taupiai, puikiai draugauja jau su mano turimais kremais (atleiskite, bet veido kremai man nelabai iš Rituals, o gal aš tiesiog neradau tinkamo), rezultatas akivaizdžiai jaučiamas po kelių naudojimų. Labiausiai pradžiugino kaina, dažniausiai tokios priemonės ypač brangios, o čia labai prieinama ir efektyvu.
Ar rekomenduoju? Tikrai taip, jeigu jums virš 30,  rekomenduoju anti-age, jeigu ypatingo odos stangrinimo nereikia, tada galima drąsiai pirkti drėkinamąsias.

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig