2018 m. birželio 21 d., ketvirtadienis

Dior Lip Glow


Gero ketviradienio, mano brangieji, tik šiandien supratau, kad savaitė bus trumpa (aš nusprendžiau pebktadienį skirti sau ir grožio procedųroms). Kaip smagu, pagaliau galėsiu normaliai išsimiegoti. Renginiai vis nesibaigia, vakar buvo pristatytos Pupa naujienos, o šiandien su Inga važiuojame apžiūrėti Ekperementynių dizainerių kolekcijų. dievinu tokius pristatymus, nes jaunieji dizaineriai su jų idėjomis yra viskas, bent jau man taip atrodo. Skubu pasidalinti savo mintimis bloge apie Dior Dior Lip Glow priemonių serija, nes tai nepamainomi mano kosmetinės gyventojai.





Dior Lip Glow - tai DIOR užkulisių profesionalų pamėgta priemonė, kurią privalu turėti savo rankinėje. Ji suteikia lūpoms putlumo ir paryškina natūralią spalvą. Dabar galima rinktis iš dviejų atspalvių variantų: matinių arba holografinių.
Pirmasis universalus balzamas prisitaiko prie kiekvienos moters natūralaus lūpų pigmento bei suteikia individualų atspalvį. Lūpos atrodo žaviai švytinčios ir putlios.


Naujiena. Matinis rezultatas:
Švelnaus atspalvio aksominis matinis balzamas padailina lūpas. Drėkinamasis ir maitinamasis balzamas su daugelio jau pamėgta „Color Reviver“ technologija suteikia lūpoms švelnų atspalvį. Puikiai tinka naudoti kaip pagrindą prieš matinius lūpų dažus.


Naujiena. Holografinis švytėjimas:
Tiek pat komforto ir individualaus atspalvio suteikiantis poveikis su persiliejančiu „holografiniu“ spindesiu, išryškinantis natūralų lūpų grožį.

Kur pirkti: Kristiana







Mano nuomonė:

Mano kosmetinėje labai daug Dior Glow kosmetinių priemonių, pirmieji atsirado skaistalai. Dievinu priemones su siurprizu, kai nežinai koks atspalvis bus ant veido. Būtent todėl aš ir neparodau rezultato ant savo lūpų, nes šitoje vietos viskas priklauso nuo turimo lūpų pigmento. Jeigu pigmentas labai ryškus, spalva ant lūpų bus irgi labai ryški. 
Pradėsime nuo ištikimo kosmetinės gyventojo Dior Lip Glow aliejaus gelio, kuris idealiai drėkina ir maitina mano sausas lūpas. Jeigu palyginti rezultatą (pigmento atspalvius ir ryškumą) šio balzamo ir lūpų dažų-balzamo, pirmasis atrodo ant lūpų vos pastebimai. Jis suteikia veidrodinio spindesio ir putlumo jūsų lūpoms, turi fantastišką mėtinį kvapą, o naudojant kartu su Dior lūpų šveitiklius daro stebuklus ant jūsų lūpų.
Dior naujiena visiškai kitos reikalas, čia jau jau galima pasirinkti atspalvius, tačiau kaip ir sakiau, spalvos intensyvumas vis dar priklauso nuo jūsų lūpų pigmento. Mano turima spalva viena iš ryškiausių paletėje, Ultra pink, tačiau ant lūpų pigmentas atrodo vos vos matomai, užtepus kelis sluoksnius galima išgauti ir ryškesnį rezultatą, tačiau man labai patinka nubučiuotų lūpų efektas. Rezultatas išsilaiko gana ilgai, sakyčiau net vakare aš matau kiek ryškesnį lūpų atspalvį, tačiau lūpų dažymą vis norisi pakartoti dėl balzamo maitinamųjų savybių.


PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig