2018 m. birželio 21 d., ketvirtadienis

Maybelline master Fix Loose powder


O dabar pašnekame apie visiems prieinamus dalykus, Dior gerai, bet jį įperka ne visi. Maybelline siūlo labai geras kainas ir prieinamumą, tačiau kosmetikos priemones dar reikia mokėti rinktis. Jeigu Maybelline šešėlių paletės pas mane su dideliu klaustuku, tai matiniai lūpų dažai tikrasis 'must have'. Po Maybelline naujienų pristatymo, kai visi testavo ir rašė savo bloguose apie lūpų dažus, tušus ir higlighterius, aš noriu pašnekėti apie Maybelline master Fix Loose powder.







Mano nuomonė:

Kodėl pradėjau testavimą nuo pudros? Nes būtent pudrų mano kosmetinėje mažiausiai, būtent tobulos pudros dabar ieškau. Mano turima Inglot biri jau nebe tinkamo atspalvio (vasarą reikia tamsesnės spalvos), bronzinės makiažo fiksavimui netinka, nors spalviskai žiūrisi labai gerai. Maybelline master Fix Loose powder atrodo labai gundančiai, o aprašymas skamba daug žadančiai, tai kodėl gi ne.
Aišku, baltos pudros mane dar kažkiek stabdo, visiškai nesinori miltinio efekto ant mano veido, ypač per fotosesiją arba nuotraukose per renginius.
Maybelline master Fix Loose powder įpakavimas labai paprastas, prastmasinis ir gana pigus. Aš nežinau kokia pudros kaina, tačiau, manau, šitoje vietoje kaina atitinka kokybė. Pati pudra tobula, tobuliausia iš visų mano turimų, net kelis kartus brangiau kainuojančius. Aš nelabai mėgstu matinio efekto ant veido, kai veidas tampa OMG koks matinis, pas mane pasimato raukšles (kurių gyvenime nesu mačiusi ant savo veido), tačiau ši pudra daro stebuklus, ji paslepia poras, suteikia nevisai matinį, tačiau ilgai išliekantį efektą. Veidas atrodo labai gražiai ir gaiviai. Nereikia bijoti balto pudros atspalvio, jis labai greitai prisitaiko, svarbiausiai nepadauginti priemonės.
Ar rekomenduoju? Drąsiai, vienintelis minusas, pudros negalima imti su savimi į keliones, dangtelis su pudra neužsidaro, todėl visa turima pudra po kelionės  gali išbyrėti ir linkti po dangteliu, o taip naudoti bus kur kas sunkiau.


PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig