2018 m. birželio 23 d., šeštadienis

Clinique Pop Splash Lip Gloss + Hydration


Labas rytas, mano brangieji, šiandien žiūrint pro langą, mano galvoje sukasi tik viena mintis, ar vasara pasibaigė ir kodėl šitaip šalta? Kas keliasi anksčiausiai, rengiasi šilčiausiai, tačiau vėl norisi saulės ir geros nuotaikos užtaiso. Labai džiaugsiuosi, kad mano atostogos buvo ne Lietuvos pakrantėje, kur gero oro galima tiesiog nesulaukti. Kas man kelia nuotaiką? Ryškių atspalvių lūpų dažai ir blizgiai, todėl būtent šiandien turime aptarti Clinique Pop Splash Lip Gloss + Hydration naujieną.



Itin drėkinantys, nelipnių lūpų blizgesių kolekcija.
"Clinique Pop Splash" sujungia spalvotą pop pasaulį su drėkinančiais purslais. Drėkina lūpas nesvaraus blizgesio pagalba. Lūpas mylinti formulė padeda ne tik drėkinti, bet ir maitina bei puoselėja mūsų lūpas, užtikrina komfortą visą dieną.
Kur pirkti: Douglas








Mano nuomonė:

Per atostogas, kai aš buvau ne Lietuvoje, vakarais aš vis žiūrėdavau kitų blogerių Instagram Stories, kur jos tradiciškai parodo ką gauna testavimui. OMG, Clinique Pop Splash Lip Gloss + Hydration lūpų blizgesiai atrodė taip gundančiai, kad aš skubėjau namo tik dėl jų. Gamintojo atstovai siunčia kiekvienai iš mūsų vis skirtingus atspalvius, todėl tu niekada nežinai kas slepiasi tavo PR dėžutėje. Kaip aš jau pasakojau bloge ne vieną kartą, mano mėgstamiausiais taip ir lieka matiniai lūpų blizgesiai ir lūpų dažais, bet kartais labai norisi lengvo vasariško makiažo, kur matiniai ir gana sunkios tekstūros lūpų priemonės netinka. Koks pagrindinis Clinique Pop Splash Lip Gloss + Hydration pliusas, jie nėra lipnūs. Galima negalvoti apie plaukus ir šukuoseną, plaukai nelimpa prie lūpų, o tai mano labai nustebino. Mano gautos spalvos labai gražios, o lūpų blizgesių tekstūra skirtinga. Mėgstamiausias atspalvis Spritz Pop, jis kreminės konsistencijos ir jo pigmentacija yra stipriausia. Didelis minusas, kad atspalvis internetinėje parduotuvėje atrodo labai ryškiai, o pats blizgesys vos matomas ant lūpų. Negaliu nepaminėti ir labai pozityvaus persikinio atspalvio su auksinės spalvos blizgučiais Rosewater Pop. Būtent šitas atspalvis guli mano rankinėje, aš jo vis tepu ir tepu savo lūpas. Apart labai lengvos konsistencijos, Clinique Pop Splash Lip Gloss + Hydration puikiai drėkina lūpas. Spalvos ant lūpų išsilaiko ne ilgai, apie kelias valandas nevalgant, bet rankos pačios vis pasiima Clinique Pop Splash Lip Gloss blizgius, nes jie tobuli, nuoširdžiai, tobuli.


PR sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig