2018 m. birželio 12 d., antradienis

Giorgio Armani Elegancija


Gero ir darbingo antradienio, mano brangieji. Aš jau nuoširdžiai skaičiuoju laiką iki savaitgalio, nes noriu prie jūros, bet kol kas mintys sukasi aplink drabužių derinių ir nepadarytų darbų. Visiškai užmiršau, kad prieš ketvirtadienį buvo trečiadienis ir Armani naujienų pristatymas su tarptautiniu Giorgio Armani veido dizaineriu Andrzej Kawczynski.

Tikriausiai nereikia pasakoti kaip ilgai aš bandžiau prasibrauti prie Armani, kaip ilgai norėjau būti viena iš išrinktųjų naujienų testavimui. Taip, nusipirkti galima, bet žinoti, kad tu atitinki Armani reikalavimus, kur kas maloniau. Tai savotiškas pripažinimas mano darbo sferoje.
Kvietimą apsilankyti ir įvertinti naują Armani Beauty ir nišinių kvepalų stendą aš gavau dar per atostogas. Žiūrėdama nuotraukas socialinėse tinkluose galvojau apsižliumbsiu iš nevilties. Pasakysiu dar daugiau, jau seniai buvo paruošta Armani suknelė ir auskarai šiam renginiui, o man atostogos. 
Jeigu kažkuo labai labai norėti ir siekti savo tikslo, viskas anksčiau ar vėliau ateina. Andrzej Kawczynski nuostabus, fantastiškas, charizmatiškas ir nerealus žmogus, kuris dirba Armani backstage ir daro makiažus modeliams prieš naujų kolekcijų pristatymą. Apie ką šnekėjome? Apie fantastiškas Armani tekstūras, apie kremines pudras kurias galima sluoksniuoti (tikrai nusipirksiu pabandymui, reikia tik palaukti, kol įdegis ant veido nebus toks jau ryškus, tada pudros atspalvį bus galima naudoti visus metus), apie skystą kontūravimą (aš gavau šias priemones testavimui ir jau vakar išbandžiau), apie kreminius Armani akių šešėlius (kurie nuoširdžiai pakerėjo mano širdį) ir raudonos spalvos lūpų dažus.
Aš esu labai labai laiminga vien dėl to, kad pasirinkau tokį darbą, tai unikali bendravimo ir bendradarbiavimo galimybė. Ačiū Armani atstovams už kantrybę, už pakvietimą ir naujienas, būtinai išbandysiu ir papasakosiu bloge apie rezultatą.

Skaitytojams noriu priminti, kad naujas Armani stendas jau laukia Jūsų Vilniuje PC Panorama, Kristiana parduotuvėje.












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig