2018 m. birželio 12 d., antradienis

Douglas Naturals Cleanse Rose Oil with petals


Apie renginius rašyti visiškai nesinori, tačiau kažką papasakoti skaitytojui norisi. Nusprendžiau išsirinkti vieną iš neseniai gautų testavimui priemonių, kuri patiko labiausiai. Bingo, labiausiai iš visų patiko Douglas Naturals Cleanse Rose Oil with petals. Na o kaip kitaip, juk rožes aš tiesiog dievinu.








Mano nuomonė:

Po Douglas gimtadienio pristatymo nes neišėjome be dovanų. Aš labai myliu ir vertinu Douglas veido priežiūros linijos priemones ir man visiškai nepatinka jų dekoratyvinė kosmetika. Savo dovanų maišelyje aš radau skaistalus, lūpų dažus ir OMG, šį aliejuką su rožių žiedlapiais ir drėkinamąją naktinę veido kaukę. Ir aliejus ir kaukė jau išbandyti, labai labai patinka, bet šiandien aliejus nugalėjo.
Kas iš jūsų nebandė įvairiausių aliejų veido valymui? Manau visi jau spėjome išbandyti, tai vienas iš populiariausių Azijietiškų kosmetikos priemonių po BB kremų. Pasakysiu daugiau, būtent veido valymo aliejus rekomenduoja naudoti BB kremų valymui vakare. Ech, laikai jau ne tie ir Europietiški BB kremai irgi. Dabar BB kremai labai lengvi ir vos matomi ant veido, su Korėjietiškais nepalyginsi, tačiau mano meilė aliejams niekur nedingo. Dievinu, tiesiog dievinu vakare po renginių naudoti būtent aliejaus tipo prausiklius makiažų valymui. Tik aliejai puikiai susitvarko su bet kokio sunkumo makiažu ir grimu, tik aliejais nuvalo vandeniui atsparų blakstienų tušą ir akių dirginimo ir didesnių pastangų. Douglas rožių aliejus nėra išimtis, jis nėra super tirštas ir aliejinis (aliejus gali būti nealiejinis, įdomiai aš čia parašiau, tačiau kas bandė Korėjietiškus ir Azijietiškus, puikiai supranta apie ką eina kalba), idealiai tinka lengvam veido masažui, puikiai nuvalo visą makiažą, neriebina veido ir nekemša porų, turi nuostabų bulgariškų rožių aromatą. Aš, apsisaugojimui, labai rekomenduoju pervalyti veidą tonizuojančiu losjonu, kad neliktų aliejaus sluoksnis. Nuoširdžiai noriu pasakyti, labai labai patiko, o tie rožių žiedlapiai veikia magiškai, galiu kratyti buteliuką ir žiūrėti valandų valandas, juolab ir efektas ant veido geras. Rekomenduoju išbandyti. Naujienos ieškome Douglas parduotuvėse, pati šiandien žiūrėjau internetinėje, kol kas nėra, bet manau jau greitai turėtų pasirodyti.

PS. ko dar nepasakiau, tai kad aliejaus sudėtis, pasak gamintojo, beveik natūrali, net 92% natūralių ingredientų.

PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig