2018 m. birželio 14 d., ketvirtadienis

Indigo Nails


Vakar vakare šnekėjome apie madingas spalvas, naujas nagų lakų tendencijas ir rankų priežiūrą, taip pat spalvinome skaras ir tobulai praleidome vakarą. Ar girdėjote apie Indigo Nails? Aš iki pristatymo visiškai nieko, todėl buvo dvigubai įdomiau, nes specialiai negooglinau.



Apie gelinį lakavimą galiu šnekėti valandų valandas, apie madingus atspalvius dar ilgiau, tačiau geriausiai išbandyti ir įvertinti kokybę. Aš savo dovanų maišelyje radau dovanų kuponą vienai pasirinktai indigo Nail procedūrai, todėl jau galvoju, kada užsirašyti geliniam manikiūrui. Ilgą laiką lakavau nagus geliu pati namuose, buvo faina ir patogu, dabar laiko turiu kiek daugiau, galiu sau leisti nuvažiuoti procedūrai, tuo pačiu ir pasižmonėti. Indigo Nails gelių lakų spalvos atrodo labai gundančiai, tokios ryškios ir vasariškos, kad, manau, bus tikrai labai sunku išsirinkti.

Noriu priminti, kad linijoje ne tik geliniai nagų lakai, kurie tinka salonams, bet ir rankų priežiūros priemonės: rankų kremai, aliejai ir kūno losjonai. Išbandysiu ir papasakosiu kiek plačiau, o kol kas žiūrime nuotraukas.


























SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig