2018 m. birželio 14 d., ketvirtadienis

Strazdanos (MAC makiažas)


Sveiki, mano brangieji, pagaliau aš sutvarkiau visas nuotraukas ir galiu pasidalinti rezultatu, o rezultatas man kaip niekada labai patiko. Puikiai žinote, aš pastoviai einu darytis MAC makiažo. Esmė ne tame, kad aš nemoku pasidaryti makiažo pati (na, gerai, gerai, Ieva makiažą daro tobulai, man iki jos kaip iki mėnulio), norisi išbandyti vis naujas ir naujas MAC priemones ir galimai atrasti ką nors naujo ir nematyto į savo kosmetinę. Šį kartą nebuvo nei raudonų lūpų, nei akių pravedimo, o buvo tobulas veido tonas ir strazdanos.


Kokia proga mes susirinkome šį kartą? Aptarti MAC FIX+
Aš nuoširdžiai tik savo nuomonę, nes esu išbandžiusi labai daug skirtingų fiksatorių ir jau išmokau suprasti skirtumus.
Pradėsime nuo to, ar reikalingas fiksatorius darant makiažą? Aš manau net labai labai. Patikėkite, kai aš gavau savo pirmąjį MAC FIX+ buteliuką, net nežinojau kam jis reikalingas (buvo tai prieš gerus 3 metus), tada ir fiksatoriaus bumo, tokio kaip dabar, net nebuvo.
Aš naudoju MAC FIX+ prieš darant makiažą atgaivinti veidą prieš makiažo pagrindą. Naudojant jį makiažo sluoksniai nesijaučia ir sukimba žymiai greičiau (logiška, dabar šnekame apie proginius makiažus, tačiau drąsiai rekomenduoju jį naudoti ir kiekvieną dieną). MAC FIX+ tiesiog idealus užtvirtini makiažą ir pašalinti nuo veido pudrinį sluoksnį. Taip pat makiažo fiksatorių galima naudoti ištisą dieną veido atgaivinimui, MAC FIX+ tam tinka idealiai, nes jis labai lengvos konsistencijos.
Pasakysiu dar daugiau, MAC FIX+ idealiai tinka kaip šešėlių ir pigmentų pagrindas. Su juo šešėliai atrodo ypatingai ryškiai ir tobulai gražiai.
Ačiū labai MAC atstovams, dabar mano kolekcijoje net kelių aromatų fiksatoriai, logiška, kad man labiausiai patinka rožių aromato, bet kokosų irgi nenusileidžia.



Wowww, MAC pristato dar daugiau naujienų, gliteriai.... Būtent tokie dalykai idealiai tinka proginiams ryškiems makiažams, kaip aš sakau "Visi žmonės kaip žmonės, o aš su blizgučiais". Aš savo kolekcijoje turiu kelis pigmentus ir kelis buteliukus su blizgučiais, naudoju saikingai, bet dažniausiai sulaukiu labai daug komplimentų.



Tradiciškai apsukau kelis ratus per MAC asortimentą, nes maža kas ką, gal dar kažkuo nespėjau pastebėti.




Išpardavimo kampelis. Liko labai daug gražių lūpų dažų atspalvių, todėl labai rekomenduoju apsilankyti MAC stende Gedimino pr, parduotuvėje Drogas.



Žinote, kokios kreminės pudros iš MAC aš niekada nesu bandžiusi? Mac Face and Body. Kodėl? Nes mėgstu pilną maskavimą ir dažniausiai mano makiažai buvo proginiai ir turėjo išsilaikyti vos ne parą, todėl buvo naudojamas Studio Fix makiažo pagrindas. Šį kartą reikėjo labai lengvo ir gaivaus makiažo, nes aš užprašiau strazdanas. Labai labai patiko tiek rezultatas, tiek makiažo pagrindas. Jau bandau piešti strazdanas namuose, bet vis gražiai neišeina. Echhhh, reikia daugiau praktikos.



Rezultatas prieš:



Rezultatas Po:



Naudojamos priemonės:


Fotosesija:




Apibendrinant noriu pasakyti, kad nesvarbu kokias priemones naudojate makiažui, nesvarbu kokio sunkumo šiandien jūsų atliktas makiažas, labai rekomenduoju išbandyti MAC FIX+, garantuoju, liksite labai patenkinti rezultatu.














SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig