2018 m. birželio 9 d., šeštadienis

Magic Shampoo iš L’Oreal Paris


Dar kelis žodžius noriu pasakyti apie L'oreal naujieną, sausus plaukų šampūnus. Manęs jau pradėjo atakuoti ne tik draugės, bet ir skaitytojai "Ar pastebėjai naujieną parduotuvėje, ar jau spėjai išbandyti, ar geri, ar verta pirkti?" Išbandyti spėjau, patinka ir tinka, pirkti verta. Čia jeigu labai trumpai...







Atgaivink plaukus bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje!

Magic Shampoo iš L’Oreal Paris – tai magiškas sprendimas, nereikia naudoti vandens, suteikiantis plaukams gaivumo pojūtį iki kito plovimo. Plaukai iš karto tampa švarūs ir gaivūs, įgauna daugiau apimties. 3, 2, 1, baigta. Tai magija!

- JOKIŲ BALTŲ LIKUČIŲ

- ATGAIVINA

- SUTEIKIA PLAUKAMS APIMTIES

- 5 UŽBURIANTYS AROMATAI




Mano nuomonė:

Man atrodo, jau seniai, neįsivaizduojame savo plaukų priežiūros rutinos be sausų šampūnų. Aš noriu išbučiuoti tą žmogų, kuris sugalvojo šį stebuklą, nes būtent jo dėka galiu miegoti ilgiau, būtent jo dėka galiu prieš renginį neplauti galvos ir daugiau dėmesio skirti makiažui, būtent jo dėka galiu nenaudoti apimties suteikiančių priemonių, užtenka tik sauso šampūno, būtent jo dėka galiu ant nedažytų šaknų papurkšti sauso šampūno ir sulyginti plaukų atspalvį. Kiek pliusų vienoje vietoje, a ne? Ar visi sausieji šampūnai yra vienodo gerumo ir poveikio. Patikėkite, tikrai ne. Esu bandžiusi ir labai brangius, tačiau labai blogus šampūnus ir pigius, bet tobulus. Magic Shampoo iš L’Oreal Paris man labai patiko, jų kvapai kur kas skoningesni, nei Batiste, ne tokie cheminiai ir stiprūs. Poveikis panašus, bet baltųjų miltelių po masažo lieku kur kas mažiau. Aišku, norėtųsi specializuotų šampūnų blondinėms ir brunetėms, bet bet kokiu atveju labai rekomenduoju išbandyti ir įvertinti patiems, o aš skubu į parduotuvę sauso šampūno su rožių aromatu, nes tokio negavau, o rožės mano silpnybė.

PR sample







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig