2018 m. liepos 25 d., trečiadienis

Garnier Ambre Solaire


Labas rytas, mano brangieji, nesitikėjote mane šiandien čia pamatyti? Ha, o aš vėl rašau blogą. Nuoširdžiai, pati negaliu patikėti savo darbingumu ir noru, jau kelintą dieną atsikeliu anksčiausiai. Sunku patikėti, tačiau per kelias dienas parašiau daugiau įrašų, nei per paskutinę savaitę. Pasirodo ir blogo guru reikia poilsio, ramybės ir tylos valandų.
Oras pasitaisė, todėl pats laikas aptarti saulės priežiūros priemones iš Garnier.



Vasara jau čia, todėl pats laikas pasirūpinti įdegiu kartu su naujienomis iš Garnier Ambre Solaire linijos! Nepamirškite, kad saule reikia mėgautis su saiku ir tai daryti saugiai. Su naujienomis iš Ambre Solaire tai labai paprasta J
UV Water: apsauga tokia pat lengva ir gaivi kaip vanduo
Ypač veiksminga vandens lengvumo ir gaivumo apsauga nuo saulės. Jokio odos riebumo pojūčio! Akimirksniu apsaugo odą nuo UVB ir UVA spindulių žalos. Revoliucinė, vandenį primenanti tekstūra: švelniau, lengviau, jokio lipnumo. Alavijais papildytas vanduo atgaivina, sudrėkina odą ir suteikia jai natūralaus švelnumo.





Mano nuomonė:

Pastoviai (o pastoviai, tai kelis metus iš eilės) kompanijų atstovai vis prašauna su saulės priežiūros priemonių atsiuntimo testavimui data. Aš važiuoju atostogauti gana anksti, nes noriu pabaigti niūrų pavasario sezoną kaip įmanoma anksčiau ir mėgautis saule, o saulės priemonės atkeliauja jau po atostogų. Ką su jais daryti? Aš nesu labai didelė ežerų ir kaimo turizmų mylėtoja, vertinant Lietuvos kurortus, man pigiau iki Turkijos arba Graikojos, ten ir servisas geresnis, todėl kartais saulės priemonės laukia savo šlovės valandos iki kitos vasaros.
Šį kartą buvo kiek kitaip, nes savaitgalis buvo karštas, išsėdėti namuose buvo beveik neįmanoma, todėl nusprendėme visgi nuvažiuoti iki vandens.
Jeigu man gamintojai nesiųstų saulės priežiūros priemonių testavimui, pati pirkčiau Garnier. Kodėl? Garnier saulės priežiūros priemones naudoju gana seniai, nuo pat paauglystės, gera kokybė, nuostabus kvapas ir užtikrinta apsauga nuo UAV spindulių. Šį sezoną naujieną parduotuvėje iš Garnier aš pastebėjau iš karto. Aš labai labai mėgstu purškiamas priemones, bet jos turi būti lengvos, labai aliejinių nemėgstu, nors jos labai gerai skatina įdegį, bet lipnaus kūno pakęsti negaliu. UV water kažkas tobulo, atrodo aliejinis, purški, lengvas kaip vanduo, nelipnus ir susigeria akimirksniu. Prieš naudojamą gamintojas primina, kad priemonę būtina gerai suplakti.
Antrasis Garnier nepakeičiamas dalykas - After Sun kremas. Jis mano vonioje gyvena labai seniai, nes idealiai tinka ne tik po saulės vonių, bet it po depiliacijos. Gerai nuramina ir drėkina kūno odą, suteikia švelnumo ir pamaitina.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad saulė nuostabus dalykas, tačiau ja reikia mėgautis labai atsakingai, o  Garnier Ambre Solaire linija jums į pagalbą.

PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig