2018 m. spalio 19 d., penktadienis

ARTISTRY STUDIO™ NYC leidimas


Tobuli įpakavimai, nerealiai geras pristatymas, nuostabios spalvos, malonios konsistencijos, tačiau rezultatas... Oh, rezultatas ne toks, kokio aš tikėjausi. Mano brangieji, dievinu makiažo paletes, nes jos patogios, fainos, tinka greitai atlikti makiažą ir nereikalauja daug vietos keliaujat. Kas dar svarbu? Kokybė ir išsilaikymas. Kokybė tikrai labai gera, tačiau makiažas po kelių valandų išeina neatsisveikinęs.



Dar niekada nebuvo taip lengva sukurti profesionalų makiažą. Naudojant naująją ARTISTRY STUDIO™ NYC leidimo kelioninę paletę, džiaugsitės išpuoselėta ir profesionalia išvaizda vos per 5 minutes! Pabrėžkite ir nustatykite akių linijas, naudodami 3 suderintus akių šešėlius, kurie profesionaliai sukurti naudoti kartu, kad makiažas atrodytų išbaigtas. Švelnūs ir perlamutriniai šešėliai sukuria gilų žvilgsnį. Visi skaistalų atspalviai turi švelnų užbaigimą ir suteikia natūralumo. Naudokite kontūravimo priemonę tose srityse, kur šviesa natūraliai krenta į veidą ir paryškina gražiausius Jūsų bruožus, o kokybiška veido pudra išlygina odos atspalvį ir suteikia jai natūralų matinį užbaigimą. Tobula kelioninė makiažo paletė visiems atvejams! 

Tegu gatvės tampa jūsų podiumu su visiškai nauju ARTISTRY STUDIO™ NYC leidimo blakstienas storinančiu tušu „trys viename“! Šis išskirtinis „trys viename“ produktas akimirksniu padidinaatskiria ir pakelia blakstienas! Įkvėptas Niujorko kultūros ir energijos blakstienas storinantis tušas „trys viename“ padeda greitai ir lengvai sukurti sezono įvaizdį. Atrodykite dar gražiau su šiuo tušu! 

Lūpų dažais paryškintoslūpos visada suteikia prašmatnumo. Dažomasis lūpų balzamas, kurio sudėtyje yra taukmedžio sviestoavokado ir kokosų aliejaus, sukurtas taip, kad drėkintų lūpas visą dieną. Ši išskirtinė formulė suteikia lūpoms spalvos ir švytėjimo. Taigi, apsiaukite aukštakulnius, patepkite lūpas balzamu ir pirmyn į miestą! Šiandien Jūs švytėsite! 
















Mano nuomonė:

Nemėgstu aš rašyti blogų atsiliepimų, tiksliau, net rankos pačios nerašo. Dabar puikiai suprantu, kodėl per pristatymą Milita sakė, kad produktus būtina įtapšnoti į lūpas ir akis. Na gal ir reikia, tačiau aš naudoju įprastai, todėl galimai ir rezultatas ne toks, kokio aš tikėjausi.
Pradėsiu nuo įpakavimų, kokie jie tobulumų, galima tiesiog žiūrėti valandų valandas ir vartyti paletę rankose, tuo pačiu džiaugtis rezultatu. 
O mano patirtis tokia, prieš kameras pasidariau makiažą (tradiciškai filmavau Instagram Stories), nes tai mėgstamiausia mano pramoga, manau ir jūsų irgi. Naudojau ir paletę, ir lūpų dažus, ir garsiųjų tušą. Makiažas atrodė labai gražiai (naujų produktų: kreminių pudrų, birios pudros ir t t) aš nenaudojau. Po kelių valandų mieste pakeliu kamerą vėl filmuoti ir suprantu, kad mano tušas jau paakių zonoje, šešėliai subėgo į raukšles, o lūpų dažai ant dantų. Nuoširdžiai, nemeluoju. Kitą dieną aš jau prisiminus, kad priemones reikia įtapšnoti, dariau makiažą kiek kitaip, skaistalai ir kontūravimas liko iki vakaro, o šešėliai vėl subėgo. Ne, mano vokai nėra riebūs, man ir labai pigūs šešėliai išsilaiko iki vakaro, o čia štai toks siurprizas. 
Jeigu šnekėti apie gerus dalykus, man labai patiko lūpų balzamas, jis tobulai atrodo, puikiai drėkina ir nedažo dantų ir smakro. Taip, konsistencija kreminė, todėl išsilaiko ant lūpų neilgai. Dviejų pusių lūpų dažai ryškiai raudonos spalvos patiko mažiau, tačiau jeigu įtapšnoti, o toliau užfiksuoti su turima iš kitos pusės auksinės spalvos pudra, rezultatas visai nieko. Su tušu susidraugauti nepavyko, gyvenimas per trumpas vaikščioti su juodais paakiais, o paletė labiau nuvylė. Negaliu rekomenduoti savo skaitytojams tokios, nes rinkoje labai daug konkurentų, kurie siūlo tobulą kokybę.
Ką noriu pasakyti apibendrinant, man labai patinka Artistry akių šešėlių paletės, bandžiau ne vieną, superiniai, nesuprantu kodėl paletė tokia...

PR sample












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig