2018 m. spalio 16 d., antradienis

essence Go for the Glow


Šiandien nėra vairavimo, tikriausiai tą jau supratote, todėl aš niekur neskubant rašau blogo įrašus namuose. Rytoj bus labai intensyvi diena, vargu, aš spėsiu kažką papasakoti bloge, nes suplanuoti įrašai gana ilgi ir turi labai daug nuotraukų, bet jau ketvirtadienį tikrai laukite ir apžvalgų ir outfitų. Grįžtame prie suplanuotos temos, essence ir tobula higlighterių paletė.











Mano nuomonė:

Aš tai gaudavau eseence naujienas, tai nieko negaudavau (nes nustojau rašyti, na o kam rašyti, jeigu niekas nepatiko). Pagaliau pasikeitė PR agentūra ir naujienos vėl pas mane be didelių įsipareigojimų. Aš vis dar iš tų žmonių, kurie neprarado 'naujos kosmetikos' skonį, pastoviai apžiūriu kosmetikos stendus ieškodama naujienų ir įdomesnių kosmetinių sprendimų. Essence naujienas pastebėjau seniai, pati labai norėjau pirkti maskuoklį ir kreminę pudrą, nes keli mano sekami blogeriai iš užsienio labai gyrė būtent šitas priemones. Aš jas irgi gavau testavimui pudrą ir maskuoklį, tačiau spalvos tokios šviesios, kad galėsiu išbandyti nebent Halloween makiažui. Labiausiai iš visų naujienų patiko būtent šia paletė. Aš mėgstu higlighterius, aš mėgstu spalvotus ir ryškius higlighterius, vienas iš mėgstamiausių GlamGlow, tačiau ne visi nori mokėti taip brangiai. Jeigu jūsų situacija būtent tokia, labai rekomenduoju išbandyti essence. Pradėsiu nuo įpakavimo, kuris yra kartotinis, tačiau gana tvirtas ir jį malonu paimti į rankas. Nemažiau nustebino geros kokybės panoraminis veidrodis, kuris tinka net padaryti makiažui. Pats higlighteris kelių atspalvių, mano mėgstamiausia spalva per vidurį su mėlynos spalvos blizgučiais, kurie atrodo ant mano veido tiesiog wow, rodžiau Instagram, manau parodysiu dar ne vieną kartą. Nemažiau gražus ir rožinis kraštinis atspalvis, kuris tobulai atrodo ant mano šviesios odos. priemonės konsitencija minkšta, sklaidosi puikiai, atrodo ir išsilaiko ant veido idealiai.
Ar rekomenduju? Tikrai taip. Vakar Drogas parduotuvėje mačiau dar kitos spalvos paletę, būtinai nusipirksiu ir išbandysiu, nes kokybė labai gera.

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig