2018 m. spalio 8 d., pirmadienis

L'oreal Cherry My Cheri Eyeshadow Mega Palette


Labukas, mano brangieji. Ir vėl pirmadienis. Tokiu metu aš pradedu skaičiuoti laiką iki Kalėdų ir savo gimtadienio. Sakote dar ankstoka? Kelios savaitės ir parduotuvėse pasirodys Kalėdiniai papuošimai ir spaudos pranešimas apie Kalėdines kolekcijas. Vienu žodžiu, Kalėdos jau greitai, o kol kas šnekame apie naują L'oreal  Cherry My Cheri Eyeshadow Mega Palette.



Ar esi pasiruošusi sukurti išskirtinį akių makiažo įvaizdį naudojant L’Oréal Paris naujienas: Cherry My Cheri akių šešėlių megapaletę ir Paradise Extatic blakstienų tušo pagrindą?
Išbandyk akių šešėlius lyg vyšnia ant torto – Cherry My Cheri akių šešėlių megapalete su 16 gardžių atspalvių – nuo šiltų vyšninių iki saldžių persikinių ir gaivių neutralių – leidžia išmėginti beribę akių makiažo įvaizdžių įvairovę. 








Mano nuomonė:

Oranžinių šešėlių mada nepalieka mūsų ir šį sezoną. Galiu pasakyti, kad tai vos ne gražiausios rudeniškos spalvos. Aš turiu ne vieną oranžinių šešėlių paletę, tačiau L'oreal  Cherry My Cheri Eyeshadow Mega Palette arčiausiai žmonių. Čia visos spalvos tinkamos naudoti paprastiems žmonėms, o ne Instargram žvaigždėms, kur padarai makiažą, padarai nuotraukas ir labai sėkmingai nuvalai. Man labiausiai patiko šviesios spalvos, kai neturi laiko sudėtingėms makiažams, perbrauki per voką su šampano spalvos šešėliais ir veidas atrodo gaiviau. Negaliu nepagirti ir matinių rudų atspalvių, kurie naudojami š didelę raukšlę tam, kad paryškinti žvilgsnį ir vizualiai padidinti akis. Oranžinės spalvos.... ooo, jų čia tikrai daug, ir matinės ir blizgios. Aš pasistengiau nedaryti labai ryškaus makiažo varianto, tiesiog norėjau parodyti, kad ir dieninis makiažas gali būti su oranžiniais šešėliais ir neatrodyti per ryškiai ir vulgariai.
Aš šešėlius naudoju su UD makiažo pagrindu, todėl problemų dėl išsilaikymo tikrai neturiu. 
Apibendrinant noriu pasakyti, kad šešėliai man labai patiko, gaila, kad persikų aromatas nėra toks ryškus, kaip tikėjausi, o visą kitą super.

PR sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig