2018 m. lapkričio 22 d., ketvirtadienis

Idun minerals akių šešėlių paletė


Geros dienos, mano brangieji, labai seniai (kaip greitai bėga laikas, man net gėda prieš kosmetikos atstovus, nes taip ilgai rašau atsiliepimus) su Inga dalyvavome Idun mineralinės kosmetikos pristatyme. Namo atsinešiau labai daug skirtingų priemonių testavimui, šiandien šnekėsime apie mineralinius šešėlius, kurių įpakavimas tobulas, sudėtis natūrali, pigmentai ryškūs, o kokybė tikrai verta plojimų.




„IDUN Minerals“ akių šešėliai iš ypač išgrynintų mineralinių pigmentų suteikia sodrią ir ilgai išliekančią spalvą.

Idealiai suderintos keturios spalvos puikiai tinka dienos ar vakaro makiažui.        
Akių šešėliai itin švelnios konsistencijos, lengvai dengiasi, neapsunkina akių vokų. Netepa, nenubyra.
Patikrinta oftalmologų, tinka jautrioms akims ir nešiojančioms kontaktinius lęšius.





Mano nuomonė:

Aš nuoširdžiai likau sužavėta Idun Minerals mineraline pudra ir šepetėliais, OMG, kokio tobulumo priemonės, tačiau pradėsime nuo šešėlių. Sutikime, o aš tikrai išbandžiau nemažai mineralinių šešėlių, ne visi verti dėmesio. Taip, jų sudėtis gera, tačiau spalvos blankios ir neryškios. Idun minerals spalvos irgi nėra super ryškios (jeigu lyginti su UD, MAC ir pan), bet man labai patiko perlamūtrinės spalvos, kreminė šešėlių tekstūra ir nuostabūs įpakavimas. 
Paskutiniu metu dažniausiai nedarau labai ryškių makiažų kiekvienai dienai, nenaudoju raudonų, bordo ir kitų ryškių atspalvių, man pilnai užtenka švelnių šampano atspalvių, rausvų ir auksinių. Būtent tokios spalvos gerai atgaivina veidą ir atrodo skoningai. Idun Minerals (naudojant akių makiažo pagrindą, pas mane jis irgi mineralinis) atrodo ant akių ryškiai, išsilaiko visą dieną, nesukelia alergijos ir tinka net labai jautrioms akims. Man labai trūksta kiek tamsesnės spalvos tam, kad būtų galima iš dieninio makiažo jį pakeisti į vakarinį ir suteikti akių makiažui daugiau spalvos, tačiau aš tai moku padaryti su juodos spalvos pieštuku.
Ar rekomenduoju? Jeigu ieškote geros kokybės mineralinių šešėlių arba jūsų akys labai jautrios, tikrai taip. Spalvų pasirinkimas gana didelis, kiekvienas galės pasirinkti pagal savo norus ir skonį. Šešėlių ieškome eurovasitinės internetinėje parduotuvėje, o Vilniaus Akropolyje yra net visas stendas, todėl galima rinktis gyvai.


PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig